Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''West Ham'' vadība apstiprina: Raiss vasarā pametīs komandu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''West Ham'' vadība apstiprina: Raiss vasarā pametīs komandu
Deklans Raiss. Foto: Imago Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vienība un UEFA Eiropas Konferences līgas čempione ''West Ham United'' apstiprinājusi, ka komandu vasarā pametīs tās vērtīgākais futbolists un viens no līderiem Deklans Raiss.

Angļu medijam ''Sky Sports'' Raisa pārcelšanos citviet apstiprinājis ''West Ham United'' kluba valdes priekšsēdētājs Deivids Salivans.

''Sky Sports'' arī ziņo, ka galvenās pretendentes uz Anglijas izlases balsta pussarga piesaisti ir Mančestras ''United'', Londonas ''Arsenal'' un Minhenes ''Bayern''.

24 gadus vecais Raiss ir ''Chelsea'' un ''West Ham United'' akadēmiju audzēknis. Pieaugušo līmenī pussargs pārstāvējis tikai ''West Ham United'', kuras rindās piedalījies 245 spēlēs.

Trešdienas vakarā Raiss palīdzēja ''West Ham United'' triumfēt 2022./2023. gada UEFA Eiropas Konferences līgā, finālā ar 2:1 pārspējot Itālijas A sērijas vienību ''Fiorentina''.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2023-06-08 22:59, pirms 11 mēnešiem
Autors izlasíjis vienu rindkopu un uzcepis rakstu. Ne varda par to cik grib Hammeri, cik ligumaa palicis. Pilnigs diletants zhurnaluga. Spirta centra tradicijas.

     [+] [-]

, 2023-06-08 23:14, pirms 11 mēnešiem
Unitedam noteikti būtu labs pastiprinājums, balsta pusarga pozīcijā labāku pieejamo spēlētāju īsti neredzu.