Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Maksimenko klubs Anglijas kausā var tikties ar "Arsenal"

Andris Liepa
Andris Liepa

Maksimenko klubs Anglijas kausā var tikties ar "Arsenal"
Vitālijs Maksimenko
Foto: seagulls.co.uk

Sportacentrs.com jau ziņoja par Anglijas kausa izcīņas 3. kārtas jeb 1/32 fināliem, no kuriem viens notiks vēl tikai šovakar, bet dažos būs nepieciešamas pārspēles. Vitālija Maksimenko jaunais klubs „Brighton & Hove Albion” 4. kārtā jeb 1/16 finālā var tikties ar Londonas „Arsenal”.

Kā zināms, dienā, kad Vitālijs Maksimenko oficiāli noslēdza līgumu ar „Brighton & Hove Albion”, šī komanda 3. kārtas spēlē ar 2:0 apspēlēja „Newcastle”, iekļūstot 4. kārtā jeb 1/16 finālā. Vakar notika šīs 4. kārtas izloze, kas lēma, ka „Brighton & Hove Albion” ar „Arsenal” un „Swansea” pāra uzvarētāju. Šīm divām komandām nepieciešama pārspēle, jo vakar tika izspēlēts aizraujošs neizšķirts 2:2. Maksimenko komanda ar pāra uzvarētāju savā laukumā tiksies 26. vai 27. janvārī.

1/16 finālā iekļuvusi arī Kaspara Gorkša pārstāvētā „Reading”, kas savā laukumā tiksies ar „League One” (pēc spēka 3. līga) vienību „Sheffield United”.

Titula īpašniece „Chelsea” viesos spēlēs ar „League Two” (4. līga) dalībnieci „Southend”, Anglijas čempione „Manchester City” arīdzan viesos ar „Crystal Palace” un „Stoke City” pāra uzvarētāju, Premjerlīgas līdere „Manchester United”, ja pārspēlē tiks galā ar „West Ham United”, uzņems „Fulham” un Valērijam Belokoņam daļēji piederošā „Blackpool” uzvarētāju.

Anglijas kausa izcīņas 1/16 fināla jeb 4. kārtas izloze

Pāris
Norwich City - Luton Town
Oldham Athletic - Liverpool
Macclesfield Town - Wigan Athletic/Bournemouth
Derby County - Blackburn Rovers
Hull City/Leyton Orient - Barnsley
Middlesbrough - Aldershot Town
Millwall - Aston Villa
Leeds United/Birmingham City - Tottenham Hotspur
Brighton & Hove Albion - Swansea City/Arsenal
Crystal Palace/Stoke City - Manchester City
West Ham United/Manchester United - Fulham/Blackpool
Southend United/Brentford - Chelsea
Reading - Sheffield United
Huddersfield Town - Leicester City
QPR/West Bromwich Albion - Sheffield Wednesday/MK Dons
Bolton Wanderers/Sunderland - Cheltenham Town/Everton