Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vjerā šodien medicīniskā apskate Mančestrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vjerā šodien medicīniskā apskate Mančestrā
Patriks Vjerā
Foto: AFP

Francijas pussargs Patriks Vjerā ir tuvu pārejai uz Anglijas Premjerlīgas klubu ''Manchester City''. Paredzams, ka jau šodien 33 gadus vecais aizsardzības tipa pussargs izies medicīnisko apskati ''City'' klubā.

Vjerā jau kopš sezonas sākuma vairākkārt uzsvēris to, ka vēlas prom no Milānas ''Inter''. Šķiet, viņa lūgšanas beidzot ir uzklausītas, jo viņu pie sevis ņems Roberto Mančīni, kura vadībā Vjerā savulaik spēlēja Milānā.

Paredzams, ka šodien Vjerā izies medicīnisko apskati, un, ja tā būs veiksmīga, ar futbolistu tiks noslēgts līgums. Vjerā atgriešanās mačs Premjerlīgā (savulaik spēlēts ''Arsenal'') varētu būt šajā nedēļas nogalē pret ''Blackburn''. Vjerā ticis piedāvāts arī daudzkārtējai Francijas čempionei ''Lyon'', taču Francijas klubs nav spējis rast finansējumu Vjerā atalgojumam. Runā, ka Mančestrā viņš nedēļā saņemšot 100 000 mārciņu. Paredzams, ka ar Vjerā tikšot noslēgts pusotra gada līgums.

Vjerā intervijā ''Canal Plus'' atklājis, ka Itālijā vairs neatgriezīsies: ''Viss ir cauri. Pēc gada Turīnā un trīsarpus gadiem Milānā. Vēlos tiks uz Pasaules kausa finālturnīru, tāpēc man nepieciešams spēles laiks, ko Milānā nevarēju iegūt. Mans uzdevums Mančestrā - pierādīt trenerim, ka esmu tikpat labs, cik biju Milānā tajā laikā, kad Roberto bija tur.''

Izmantotie resursi:
telegraph.co.uk

  +4 [+] [-]

, 2010-01-07 13:56, pirms 15 gadiem
vairākas kļūdas rakstā. autoram derētu izlabot.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-07 17:29, pirms 15 gadiem
Visnotal augsta alga Viera!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-07 21:12, pirms 15 gadiem
K C D rakstīja: Visnotal augsta alga Viera!
Jaa, bet vinsh ir kvalitaate un youth team vajag kadu world claas player piemeeru, no kaa macities, trenneejoties kopaa.
Vienigi klubam risks piedavat shadu ligumu tik traumatiskam speletajam.

     [+] [-]

, 2010-01-07 21:15, pirms 15 gadiem
Novelu sevi paradit no labakas puses EPL un noklut lidz DAR ...