Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Tottenham Hotspur'' spēlētājs Beils atzīts par gada labāko Velsas futbolistu

''Tottenham Hotspur'' spēlētājs Beils atzīts par gada labāko Velsas futbolistu
Garets Beils
Foto: tottenhamhotspur.com

Par gada labāko Velsas futbolistu Velsas Futbola asociācija (FAW) atzinusi Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham Hotspur'' spēlētāju Garetu Beilu, kurš var spēlēt gan kreisā aizsarga, gan kreisā pussarga pozīcijā.

Pēc diezgan veiksmīgas pagājušās sezonas 21 gadus vecais futbolists Velsā atzīts par gada labāko futbolistu. Aizvadītajā sezonā jaunais un talantīgais spēlētājs guva vārtus mačos pret ''Arsenal'' un ''Chelsea'', aprīlī kļūstot arī par Premjerlīgas labāko spēlētāju. Sezonas noslēgumā Beils palīdzēja komandai pirmo reizi kluba vēsturē kvalificēties Čempionu līgai, bet maijā ar klubu parakstīja jaunu līgumu uz četriem gadiem. Augustā Čempionu līgas ''play-off'' kārtas atbildes spēlē Londonā pret Šveices klubu ''Young Boys'', kurā ''Tottenham'' uzvarēja ar 4:0, garantējot vietu (pirmajā mačā zaudēts ar 2:3) Čempionu līgas grupu turnīrā, Beils asistēja visu vārtu guvumos.

''Tas ir milzīgs gods, ņemot vērā to, kādi spēlētāji šo balvu ieguvuši iepriekš,'' iesāk Beils, kurš pagājušajā sezonā tika atzīts pat ''Tottenham Hotspur'' labāko jauno spēlētāju. ''Esmu pārsteigts, apmierināts un pagodināts. Tas ar mani ir noticis ļoti veiksmīga karjeras posma laikā. Pašreiz ''Hotspur'' rindās spēlēju regulāri un visos mačos izbaudu katru minūti, ko spēlēju komandas pamatsastāvā. Man tika dota iespēja, un es to izmantoju. Esmu palīdzējis komandai progresēt un tagad spēlēju arī Čempionu līgā (uzvarā ar 4:1 pret ''FC Twente'' Beilam arī vieni vārti – R.Z.). Klubs var progresēt vēl vairāk, un mans mērķis ir būt daļai no tā. Tāpat arī izlases rindās, kur pašreiz ir diezgan jauns un atraktīvs sastāvs. Nākotnē mēs varam sasniegt lielas lietas. Ceru, ka arī turpmāk būšu Velsas izlases veiksmīga sastāvdaļa,'' tā Beils, kurš izlasi pārstāv kopš 2008. gada, valstsvienības rindās aizvadot 22 spēles un gūstot vienus vārtus.

Balsojumā Beils apsteidza ilggadējo izlases dalībnieku Kreigu Belamiju (31, izlasē 60 mačos 18 vārti), kurš šovasar atgriezās dzimtenē, parakstot līgumu ar ''Cardiff City''. Par labāko jauno spēlētāju otro gadu pēc kārtas tika atzīts Londonas ''Arsenal'' pussargs Ārons Remzijs (19, izlasē 11 mačos divi vārti), savukārt par labāko vietējā čempionāta spēlētāju tika atzīts ''Swansea City'' aizsargs Ešlijs Viljamss (26, izlasē 22 mačos vieni vārti).

Izmantotie resursi:
www.tottenhamhotspur.com
www.sport.co.uk

  +2 [+] [-]

, 2010-10-06 15:00, pirms 14 gadiem
Vot šis tiešām ir lielsiks spēlētājs!
Ļoti patīk viņa spēles maniere!

     [+] [-]

, 2010-10-06 19:21, pirms 14 gadiem
Vienmēr aizmirstu, ka viņš ir velsietis. Un paldies Dievam, ka velsietis