Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fabregasam atkal savainojums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Fabregasam atkal savainojums
Sesks Fabregass
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgas mačā pret ''Burnley'' (3:1) gūtā paceles cīpslas savainojuma dēļ nākamotrdien paredzētajā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes mačā pret ''Porto'' londoniešiem, iespējams, būs jāiztiek bez sava kapteiņa Seska Fabregasa.

Fabregass šodien guva savas komandas pirmos vārtus, bet spēli nepabeidza, jo savainojuma dēļ tika nomainīts jau pirmajā puslaikā. Spāņu pussargam konstatēts līdzīgs savainojums tam, kāds bija sezonas sākumā

Pagaidām nav skaidrs, vai viņš varēs ''Arsenal'' palīdzēt otrdien mačā pret ''Porto''. ''Arsenal'' šefs Arsēns Vengers atklājis, ka lielāka skaidrība šajā jautājumā būs rīt vai parīt, un lēmums par Fabregasa piedalīšanos spēlē tikšot pieņemts pēdējā brīdī.

''Arsenal'' otrdien būs jācenšas atspēlēt pirmajā mačā ''Porto'' laukumā iegūtais 1:2 deficīts.

Izmantotie resursi:
arsenal.com

Slēpts komentārs: bandidas

  +1 [+] [-]

, 2010-03-06 22:50, pirms 15 gadiem
tiesam zel,jacerka bus ok,,un prieks par arsenal kopuma,lai cik daudz traumu ir bijis visas sezonas laika,tomer vel cinas par titulu!

     [+] [-]

, 2010-03-07 15:01, pirms 15 gadiem
Domājams, ka arī bez Fabregasa Arsenal spēs gūt tos 1 vārtus, lai uzvarētu...