Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Vidičs pievienosies Milānas "Inter"

Andrejs Siliņš

Oficiāli: Vidičs pievienosies Milānas "Inter"
Nemanja Vidičs
Foto:AP/Scanpix

Trešdien oficiāli tika apstiprinātas jau iepriekš izskanējušās runas par to, ka Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" kapteinis Nemanja Vidičs karjeru turpinās Itālijas A sērijas vienībā Milānas "Inter".

Februārī serbu aizsargs Vidičs paziņoja, ka pēc astoņām ar pusi Mančestras klubā pavadītajām sezonām vasarā pametīs "United". Itālijas mediji neilgi pēc šīs vēsts ziņoja par Vidiča nodomiem karjeru turpināt "Inter" sastāvā, kā iespējamo atalgojumu minot 3,5 miljonus eiro sezonā, bet līgums tikšot slēgts pēc sistēmas 2+1.

Šodien "Inter" vadība apstiprinājusi līguma parakstīšanu ar 32 gadus veco centra aizsargu, tiesa, līguma nosacījumus neatklāja. "Vidičs ir pasaules klases spēlētājs," paziņojumā citēts Milānas kluba prezidents Ēriks Tohirs. "Esmu ārkārtīgi priecīgs par šo darījumu. Viņš ir viens no pasaules labākajiem aizsargiem, viņa pieredze, starptautiskā pieredze un harisma būs liela palīdzība mūsu komandai un jaunajiem spēlētājiem. Viņš ir kārtējā daļa no lieliskas "Inter" komandas, ko būvējam."

Lai gan sākotnēji Vidičs bijis pretimnākošs idejai par palikšanu Mančestrā, pēc tam, kad klubs jaunu darba līgumu nepiedāvāja, Vidičs pavēstīja, ka neturpinās karjeru. Vasarā "Inter" iegūs Vidiču bez transfēra maksas, jo futbolista pašreizējais līgums ar "United" beigsies jūnijā.

"Manchester United" Vidičs pievienojās 2005. gada Ziemassvētkos, kad angļi iegādājās serbu par septiņiem miljoniem sterliņu mārciņu no Maskavas "Spartak". Ar "United" Vidičs izcīnījis piecus Premjerlīgas čempiontitulus, trīs Anglijas Līgas kausus un 2008. gadā triumfējis UEFA Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
inter.it

     [+] [-]

, 2014-03-05 16:09, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka šajā vasarā varētu krist Premjerlīgas transfēru rekordi.