Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bendžani pāreja beidzot nokārtota

Bendžani pāreja beidzot nokārtota
Bendžani atzīmē gūtos vārtus
"Portsmouth" sastāvā. Foto: AP

Šodien beidzot pienāca gals Bendžani Mvaruvari transfēru sāgai, kura vilkās jau kopš transfēru loga aizvēršanās brīža. "Manchester City" saņems Premjerlīgas trešo labāko bombardieri, bet "Portsmouth" - 3.87 miljonus sterliņu mārciņu.

Šodien Bendžani veiksmīgi izgāja medicīnisko pārbaudi, un "City" bažas par Zimbabves uzbrucēja ceļa traumu neapstiprinājās. Pēc tās 29 gadus vecais spēlētājs parakstīja līgumu uz divarpus gadiem ar "Manchester City". Šobrīd "Portsmouth" kontu papildinās 3.87 miljoni sterliņu mārciņu, bet, ja Bendžani nospēlēs 75 spēles "City" lielajā komandā, transfēra summa sasniegs savu maksimālo robežu - 7.60 miljonus sterliņu mārciņu.

Atgādinām, ka Bendžani pārejas dokumenti tika nokārtoti pirms transfēru loga aizvēršanās, bet futbolists laikā nepaguva iziet medicīnisko pārbaudi. Presē izskanēja dažādi pieņēmumi, ka "City" darījumu vairs nevēloties veikt, jo viņi šaubās par uzbrucēja sportisko formu, bet ar "Portsmouth" un Anglijas Futbola Asociācijas pūlēm, pāreju izdevās novest līdz galam.

"Es vēlētos pateikties "Portsmouth", Anglijas Premjerlīgai un Futbola Asociācijai par palīdzību un sapratni, kārtojot šo pāreju tā, lai visas puses būtu apmierinātas. Lieli nopelni pienākas Pīteram Storrijam ("Portsmouth" direktoram) un Seram Dāvidam Ričardsam no Līgas vadības, par viņu paveikto darbu," "Manchester City" mājaslapai pastāstīja Alisters Makintošs, "City" direktors.

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

     [+] [-]

, 2008-02-05 21:43, pirms 16 gadiem
TĀDS uzbrucējs tikai par 3,87 m. PSC...

  +2 [+] [-]

, 2008-02-05 21:43, pirms 16 gadiem
hmm bus interesanti!
vinjs pompeyā nebija slikts, bet tur pa daudz labu uzbrucēju, un City bij vajadzigs specigs uzbrucējs tieši , lai noturētos augšā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-05 23:01, pirms 16 gadiem
Man ar liekas, ka Benjani jau nu ir vairaak veerts..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja