Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Nojūk Divalas un Lukaku maiņa: Mančestras "United" neapmierina algas prasības

Nojūk Divalas un Lukaku maiņa: Mančestras "United" neapmierina algas prasības
Paulo Divala. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs Mančestras "United" ir izbeidzis pārrunas ar Argentīnas izlases uzbrūkošo pussargu Paulo Divalu, ziņo BBC.

Iepriekšējās nedēļās daudz ticis baumots par Turīnas "Juventus" un Paulo Divalas šķiršanos, un kā reālākais variants tika uzskatīts viņa došanās uz Mančestras "United", kas maiņas darījumā bija gatava iesaistīt Beļģijas izlases centra uzbrucēju Romelu Lukaku. "United" savu spēlētāju bija novērtējusi aptuveni 85 miljonu eiro vērtībā, bet "Juventus" vasaras sākumā par argentīnieti cerēja iegūt 100 miljonus, tādēļ klubiem vēl bija jāvienojas par darījuma apmēriem un iespējamo kompensāciju vai vēl kāda spēlētāja iesaisti.

Kamēr Turīnas "Juventus" bija gatava maksāt Lukaku vēlēto algu deviņu miljonu eiro apmērā, pārrunu smagākais punkts bija Divalas atalgojums. "United" bija ar mieru galdā likt aptuveni 8,5-9,5 miljonus eiro, kamēr Divalas puse centās izkaulēt 10-12 miljonu atalgojumu. Divalas aģents iepriekšējā nedēļā devās uz Lielbritāniju, lai klātienē diskutētu ar "United", un tobrīd Itālijas un Anglijas mediji ziņoja, ka darījuma noslēgšana vairs ir tikai soļa attālumā. Tomēr nu parādījusies pretēja informācija, un Divala uz "United" acīmredzot nedosies – Premjerlīgas pāreju periods noslēgsies jau piektdien. Arī Lukaku pāreja uz "Juventus" tādējādi visdrīzāk nenotiks. Iepriekš viņu savā īpašumā ļoti vēlējās Milānas "Inter", kas gan nevarēja atļauties "United" prasītos 85 miljonus un sāka lūkoties citos virzienos. Milāniešus gan atraidīja arī Edinsons Kavani, tādējādi Lukaku un "Inter" pārrunas vēl varētu arī sākties no jauna.

Divala, kurš pirms četriem gadiem no "Palermo" tika nopirkts par 32 miljoniem eiro, 2017./18. g. sezonā A sērijā izcēlās ar 22 vārtiem, taču iepriekšējā sezonā, sācis 24 no 30 spēlēm, guva tikai piecus vārtus un pēc Krištianu Ronaldu ierašanās vairs nav apmierināts ar savu lomu komandā. Tikmēr Lukaku pirms diviem gadiem no "Everton" uz Mančestras "United" pārgāja par 84,7 miljoniem eiro un iepriekšējā sezonā 32 spēlēs guva 12 vārtus, kas, rēķinot tikai pilnas sezonas, bija viņa otrais sliktākais rādītājs Premjerlīgas karjerā. Gan Lukaku, gan Divalas alga jaunajā komandā varētu būt ap deviņiem miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2019-08-04 22:08, pirms 5 gadiem
Ļoti labi!!!Un veco Mandžukiču ari nevajag..

GG MUNITED!!!
, 2019-08-04 22:41, pirms 5 gadiem
Varbūt var mēģināt samainīt Lukaku pret Ikardi...
, 2019-08-04 23:55, pirms 5 gadiem
Lukaku pret kādu labu midfielder..uzbrukumā mums pietiek. Rashfords,Martial,Greenwood,James,Tchong,Lingard un drošvien Sanchez paliek vismaz lidz janvarim..
, 2019-08-05 00:29, pirms 5 gadiem
Kapēc Juve atdod jaunos talantus, dybalu un keanu?
, 2019-08-05 08:41, pirms 5 gadiem
Paldies Dievam!
, 2019-08-05 08:43, pirms 5 gadiem
trezeguet rakstīja: Kapēc Juve atdod jaunos talantus, dybalu un keanu?
Nu neteiktu, ka Dybala kaut kāds jaunais supertalants, tomēr jau 25 gadi. Jā, varēja par tādu kļūt, bet kaut kā nesanāca
, 2019-08-05 09:16, pirms 5 gadiem
Divala nav pārvērtēts?
, 2019-08-05 13:38, pirms 5 gadiem
Divala ieguldījuma ziņā būtu drošāka investīcija par Lukaku. Nav pārliecība, ka viņam ir piemērota EPL, bet jebkurā gadījumā viņu pēc gada nebūtu problēmas pārdot līdzīgi kā DiMariju. Bet kopumā no motivēta Lukaku komandai būtu lielāks ieguvums.
Mančestras treneris Ēriks ten Hāgs un Markuss Rešfords. Foto: AFP/ Scanpix
6

"Man Utd" neuzvar piektajā spēlē pēc kārtas, "Tottenham" zaudē no 2:0 vadības

Anglijas Premjerlīgā aizvadītas vēl divas septītās kārtas spēles. "Chelsea" savā laukumā spēlēja ar "Nottingham" (1:1), savukārt Birmingemā "Aston Villa" spēlēja ar "Manchester United" (0:0). Šobrīd aktuāls ir jautājums – vai "United" galvenais treneris Ēriks ten Hāgs turpinās darbu ar sarkanajiem velniem?
Horgens Strands Lārsens. Foto. AP. Scanpix

"Brentford" un "Wolves" iesit astoņus vārtus, "Arsenal" un "City" izcīna uzvaras

Septītā kārta Anglijas Premjerlīgā līdz šim bijusi visai rezultatīva. Visos mačos, izņemot "Leicester" un "Bournemouth" dueli (1:0), tika gūti četri vai vairāk vārti abu komandu izpildījumā. "Brentford" un "Wolves" pirmajā puslaikā kopā guva sešus vārtus.
Edijs Nketiā cīņā ar Djogu Žotu. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Bekeram savainojums, Premjerlīgas līdere "Liverpool" nosargā uzvaru Londonā

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmā septītās kārtas spēle. Tajā Anglijas augstākās līgas līdere tika pie minimālas uzvaras viesos pret "Crystal Palace" (1:0). Vienīgos vārtus spēlē guva portugālis Djogu Žota.