Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fabregass savainojuma dēļ uz Doņecku nebrauks

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Fabregass savainojuma dēļ uz Doņecku nebrauks
Sesks Fabregass pirmajā spēlē pret "Shakhtar"
Foto: Reuters/Scanpix

Londonas "Arsenal" rīt UEFA Čempionu līgas maču Doņeckā pret vietējo "Shakhtar" būs spiesta aizvadīt bez kapteiņa Seska Fabregasa, kurš guvis kārtējo savainojumu.

Spāņu pussargam ir paceles cīpslas savainojums. "Arsenal" treneris Arsēns Vengers paziņojis, ka šoreiz veselības problēmas nav tik nopietnas kā iepriekšējās reizes, un Fabregass atpakaļ ierindā varētu būt jau uz svētdienas spēli Premjerlīgā pret "Newcastle".

"Seskam ir nelielas sāpes, taču šoreiz nevaram atļauties uzņemties risku, zinot, ka viņam nesen jau bija līdzīgs savainojums," teica Vengers, atsaucot atmiņā Fabregasa gūto savainojumu 18. septembrī pret "Sunderland". Pussargs pēc tam bija spiests izlaist trīs nedēļas. Londonas komandas treneris neatklāja, kur un kad Fabregass guvis svaigāko savainojumu.

Zem jautājuma zīmes ir arī Aleksa Songa, Denilsona un Andreja Aršavina līdzdalība rītvakar gaidāmajā spēlē. Visiem trim šodien paredzētas veselības pārbaudes, lai noskaidrotu, vai viņi varēs piedalīties mačā pret "Shakhtar". Abu komandu pirmajā mačā Londonā ar 5:1 uzvarēja "Arsenal".

Izmantotie resursi
BBC

  +3 [+] [-]

, 2010-11-02 13:59, pirms 13 gadiem
Pareizi ir, nav ko riskēt, jo ARS praktiski jau ir nodrošinājis tikšanu nākamajā kārtā!