Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bābels būs gatavs jaunajai sezonai

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bābels būs gatavs jaunajai sezonai
Raiens Bābels
Foto: SCANPIX SWEDEN

„Liverpool” futbola kluba spēlētājs Raiens Bābels spēs atveseļoties līdz jaunās sezonas sākumam, tā paziņojis Nīderlandes izlases galvenais treneris Marko van Bastens.

Atgādināsim, ka Nīderlandes jaunais uzbrucējs Raiens Bābels vienā no izlases treniņiem guva savainojumu, kas viņam liegs spēlēt „Euro 2008”. Savainojums gan nav tik nopietns, kā bija paredzējuši lielākie skeptiķi un, iespējams, ka Bābels jau jūlijā varētu atsākt spēlēt.

„Tas ir liels zaudējums, ka Raienam nāksies izlaist Eiropas čempionāta finālturnīru. Viņa trūkums ir liels mīnuss valstsvienībai. Viņš būtu varējis kļūt par mūsu slepeno ieroci,” savu viedokli pauž van Bastens.

Van Bastens paziņoja, ka Bābelam ir nepieciešamas apmēram 5 – 7 nedēļas, lai pilnībā atgūtos no savainojuma. Uz Bābelu cer ne tikai pieaugušo izlase, bet arī Olimpiskā komanda. Ja Bābels līdz jūlijam būs atguvies, tad uz viņa palīdzību cer Nīderlandes Olimpiskās futbola izlases vadītājs Fope de Hāns.

Izmantotie resursi:
goal.com