Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vernera vārti un piespēles palīdz ''Chelsea'' atspēlēties un pieveikt ''Luton''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vernera vārti un piespēles palīdz ''Chelsea'' atspēlēties un pieveikt ''Luton''
Timo Verners izlīdzina rezultātu. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācijas kausa ceturtdaļfinālā iekļuvusi Londonas ''Chelsea'', kas izbraukumā galotnē atspēlējās un pieveica ''Luton Town'' ar 3:2. Par spēles galveno varoni kļuva Timo Verners, kurš vispirms izlīdzināja rezultātu, bet pēc tam rezultatīvi piespēlēja uzvaras vārtu guvumā. Ceturtdaļfinālā iekļuva arī ''Southampton'', kas apspēlēja ''West Ham United'', kā arī ''Liverpool'', kas savā laukumā pārspēja ''Norwich City''.

• Londonas ''Chelsea'' mača noslēdzošajās 25 minūtēs izglābās no zaudējuma pret ''Championship'' vienību ''Luton Town'' - 3:2.

• Lūtonas futbolisti, kas Anglijas pēc spēka otrajā līgā atrodas Premjerlīgas pārspēļu pozīcijā, pārsteigumu sagādāja jau spēles pašā sākumā, kad otrajā minūtē Rīss Bērkss leca augstāk par visiem un ar galvu sita precīzi tālajā vārtu stūrī. 27. minūtē ''Chelsea'' spiedienu atalgoja Sauls Nigess, pēc Timo Vernera piespēles panākot neizšķirtu. Spānim tie bija pirmie vārti Londonas kluba rindās.

• Tas gan pirmajā puslaikā nebija viss, jo tā beigās ''Chelsea'' iekrita aizsardzībā un Harijs Korniks nonāca vienatnē pret Kepu Arizabalagu, esot nekļūdīgs - 2:1. Otrajā puslaikā Tomasa Tuhela trenētie futbolisti arvien palielināja spiedienu. Lūtonas klubs ar bumbu atradās vien 20% spēles laika un ne reizi nesita pa Kepas vārtiem. 68. minūtē Timo Verners panāca neizšķirtu, bet desmit minūtes vēlāk ar piespēli gar vārtiem atrada Romelu Lukaku, kurš bija pilnīgi brīvs un bumbu ieraidīja tukšos vārtos, ievedot ''Chelsea'' ceturtdaļfinālā.

• Londonas ''Chelsea'' FA kausa ceturtdaļfinālu sasniegusi trīs gadus pēc kārtas, visos no tiem zaudējot finālā.

• Citā astotdaļfināla spēlē Premjerlīgas klubu duelī Ralfa Hāzenhitla vadītā ''Southampton'' mājās uzveica ''West Ham United'' ar 3:1. Mājiniekiem otrajā puslaikā uzvaru atnesa Džeimsa Vārda-Prausa precīzais 11 metru soda sitiens.

• ''Southampton'' pirmo reizi vairāk nekā simts gadu laikā divas sezonas pēc kārtas spējusi iekļūt Futbola asociācijas kausa ceturtdaļfinālā. Iepriekš svētajiem tas izdevās 1905. un 1906. gadā.

• Anglijas Premjerlīgas vicelīdere ''Liverpool'' bez Mohameda Salāha pieteikumā pirmajā puslaikā iesita divreiz un pārspēja ''Norwich City'' ar 2:1. Divreiz liverpūliešu rindās izcēlās japānis Takumi Minamino, bet 76. minūtē intrigu galotnei atjaunoja Lukass Rups.

Anglijas FA kausa tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

FA kausa astotdaļfināli

SpēleRez.Vārtu guvēji
Peterborough - Manchester City0:2 (0:0)Mahrezs 60' Grīlišs 67'
Crystal Palace - Stoke City2:1 (0:0)Kujatē 53' Rīdevalds 82' - Taimonss 58'
Middlesbrough - Tottenham1:0 (0:0)Koburns 107'
Luton Town - Chelsea2:3 (2:1)Bērkss 2' Korniks 40' - Nigess 27' Verners 68' Lukaku 78'
Liverpool - Norwich2:1 (2:0)Minamino 27' 39' - Rups 76'
Southampton - West Ham United3:1 (1:0)Pero 31' Vārds-Prauss 69' (11m) Broja 90'+5 - Antonio 60'
Nottingham Forest - Huddersfield
Everton - Boreham Wood

  +1 [+] [-]

, 2022-03-03 11:56, pirms 3 gadiem
Šodien gaidām izlozi!
Klops veiksmīgi variē ar komandas sastāvu, dod atpūtu līderiem un aizvietotāji arī ir ok...ir iespēja vēl cīnīties par kausiem bez bažām, ka komanda sezonas izskaņā būs bez spēka paskriet presingā!

     [+] [-]

, 2022-03-03 13:42, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: Šodien gaidām izlozi!
Klops veiksmīgi variē ar komandas sastāvu, dod atpūtu līderiem un aizvietotāji arī ir ok...ir iespēja vēl cīnīties par kausiem bez bažām, ka komanda sezonas izskaņā būs bez spēka paskriet presingā!
Jāiet uz četriem grāpjiem šosezon...