Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hantam jauns līgums

Andrejs Siliņš

Hantam jauns līgums
Stīvens Hants

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Reading" noslēdzis jaunu darba līgumu ar ar pussargu Stīvenu Hantu, kas paredz, ka futbolists klubā spēlēs nākamos trīsarpus gadus.

Kopš 2005. gada, kad Hants ieradās Rīdingā pussargs aizvadījis 111 mačus. Lai arī nav bijis izteikts vārtu guvējs, līdera dotības spēlētājs iemiieso un klubam tās būšot nepieciešamas, uzskata "Reading" vadība.

"Man tās ir ļoti labas ziņas," prieku neslēpj futbolists. "Izbaudu laiku šeit un vēlos palikt te vēl vismaz vairākus gadus, par to esmu pārliecināts. Izbaudu futbolu šeit un mums atlikušajā sezonā jāuzlabo sniegums. Arī pats centīšos, cik spēka un mēģināšu turpināt progresēt kā spēlētājs."

"Viņš apzīmē to kvalitāti, kādu mūsu klubam vajadzēs atlikušajai sezonai un nākotnē," sacīts kluba paziņojumā. "Viņš sevi apliecinājis kā lielisks spēlētājs un personība kopš pievienojies mums. Šobrīd viņš ir stabils Premjerlīgas un starptautiskā līmeņa spēlētājs, tāpēc esam priecīgi paturēt viņu arī turpmāk."

Izmantotie resursi:
www.readingfc.premiumtv.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja