Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" gatava maksāt "Leipzig" 80 miljonus par Keitā

Andrejs Siliņš

"Liverpool" gatava maksāt "Leipzig" 80 miljonus par Keitā
Nabī Keitā
Foto: AFP / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" vadība esot gatava maksāt Vācijs Bundeslīgas vienībai "Leipzig" 80 miljonus eiro par pussarga Nabī Keitā iegādi, vēstī britu mediji.

Keitā iegūšana jau kādu laiku ir viens no "Liverpool" mērķiem, bet spēlētājam ir spēkā esošs līgums ar vācu "Leipzig", kas paredz iespēju izpirkt futbolistu par 55 miljoniem eiro nākamajā vasarā. Atbildot Liverpūles kluba interesei par iespēju iegādāties spēlētāju jau šovasar, "Leipzig" norādīja, ka tādā gadījumā transfēra summa ir 80 miljoni eiro.

Britu mediji vēstī, ka "Liverpool" klubs nopietni apsver iespēju patiešām maksāt 80 miljonus par 22 gadus veco Gvinejas izlases pussargu. 80 miljoni būtu jauns kluba samaksātā transfēru rekords. Īsi pirms vasaras saulgriežiem klubs samaksāja 42 miljonus eiro par Mohameda Salāha iegādi (ar bonusiem darījuma summa var pieaugt līdz 50 miljoniem).

Treniņprocesu, gatavojoties jaunajai sezonai, "Liverpool" plāno uzsākt nākamajā nedēļā.

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2017-07-01 20:46, pirms 7 gadiem
A cik par Liepājas Keitā?