Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons netērēsies

Andrejs Siliņš

Fergusons netērēsies
Alekss Fergusons.
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas un Eiropas labākās futbola komandas "Manchester United" galvenais trenertis sers Alekss Fergusons atklājis, ka šovasar spēlētāju tirgū nebūs ļoti aktīvs un jaunu līgumu parakstīs tikai ar vienu futbolistu.

"Treneri un menedžeri atgriezušies savos klubos un, ja ir vēlēšanās, varam uzsākt sarunas ar viņiem," situāciju skaidro Fergusons. "Bet es nedomāju, ka mēs nopirksim vairāk nekā vienu jaunu spēlētāju šovasar. Mēs esam ieinteresēti vienā vai varbūt divos."

Fergusons uzsvēris, ka komandā ir spēlētāji, kuri nākamajā sezonā noteikti turpinās progresēt, tai skaitā minot arī Krištianu Ronaldu vārdu. Kā zināms, pats Ronaldu nesen izteicās, ka vēlas pievienoties Madrides "Real", tomēr mančesterieši nekavējoties paziņoja, ka par šobrīd pasaules labāko futbolistu uzskatītais portugāļu pussargs netiek pārdots.

"Es domāju, ka mums ir laba komanda, tai pašā laikā uzskatu, ka vēl ir iespēja attīstīties," teic Fergusons. "Mums ir vairāki jauni spēlētāji, kuri aizvadīja labu sezonu, tomēr jaunības un pieredzes trūkuma dēļ vēl nespēja spēlēt bez kritumiem, vienmērīgi visu sezonu."

"Pagājušās sezonas triumfs Anglijā un Čempionu līgā var tikai palīdzēt mums un tādiem spēlētājiem kā Andersons, Nani, Rūnijs, Ronaldu, lai tie mācītos no tā visa un kļūtu par visaugstākās klases spēlētājiem," saka treneris. "Nani un Andersons ar laiku aizstās Gigsu un Skolzu."

"Gigsam ir 34, bet viņš joprojām mums var dot kvalitatīvu sniegumu, ja pareizi ierobežojam viņa spēle slaiku," jau konkrētāk izsakās Fergusons. "Nav jautājumu par to, ka Skolzs mums palīdzēs augstākajā līmenī vēl pāris gadus. Van der Sārs pieskata savu formu, un tas noteikti mums ir liels trumpis."

Pagājušajā vasarā klubs iztērēja vairāk nekā 50 miljonus sterliņu mārciņu jaunu spēlētāju iegādei - komandai pievienojās Ouvens Hārgrīvzs, Andersons, Karloss Tevezs un Nani. Gatavošanos jaunajai sezonai "United" uzsāks trešdien, tātad jau rīt, tiesa, futbolisti, kas bija iesaistīti "Euro 2008", tiks pie papildi brīvdienām.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-01 08:46, pirms 16 gadiem
Diena pagāja kamēr iztulkoja!

  +3 [+] [-]

, 2008-07-01 09:46, pirms 16 gadiem
Nu ja paardos CR tad gan jav teereesies!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-01 10:09, pirms 16 gadiem
Kā zināms, pats Ronaldu nesen izteicās, ka vēlas pievienoties Madrides "Real", tomēr mančesterieši nekavējoties paziņoja, ka par šobrīd pasaules labāko futbolistu uzskatītais portugāļu pussargs netiek pārdots.
Manuprāt, šobrīd pasaulē vēl labākais ir Kakā!? Iespējasm, citi uzskata savādāk, bet tā ir.
Un van der Sārs čempionāta laikā izteicās, ka ši taču būšot pēdējā sezona MU, vai ne tā..?

  +2 [+] [-]

, 2008-07-01 11:44, pirms 16 gadiem
Jā un arī fergusons saka jau piecus gadus pēc kārtas ka ies prom, bet re ka vel trenē. Nevajag ticēt dzeltenajai presei.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-01 12:27, pirms 16 gadiem
Schrut rakstīja: vinu speeleetaaju mums vajag un tas ir ST un viss!
Ronaldo nav labaakais, Kaka nav labaakais Messi ir!
Un Fergusons trenees united liidz 70 gadu vecumam, taa vinjsh pats teica!


Faktiski bez uzbrucēja ir vajadzīgs arī kreisās malas aizsargs...

     [+] [-]

, 2008-07-01 17:36, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Faktiski bez uzbrucēja ir vajadzīgs arī kreisās malas aizsargs...

Nu, nosacīti.. atpakaļ ir Nevils; Brauns paliek komandā; ir parādījies jaunais Simpsons; Silvestre izārstējis traumas un paliks komandā.
Protams, noderētu papildinājums, bet nebūs katastrofa, ja nevienu nenopirks.

     [+] [-]

, 2008-07-01 20:37, pirms 16 gadiem
Par LB piekriitu kautgan kaa mineeja Artuurs tad ir speeleetaaji kas ir atgriezushies. Fergusons jau labu laiku dzenaas pakalj Berbatovam un veeleetos vinju dabuut savaa iipashumaa kaa arii vienu briidi bija runas par Huntelaaru bet niiderlandieti iegaadaaties ir riskanti, lai arii labs savaa liigaa, nav teikt ka shii vaartu mashiina turpinaas savu gaajienu PL, tomeer Niiderlandes liiga nav Anglija. Uzskatu ka lielu naudu izlikt nav vajadziibas jo komanda shobriid ir lieliska. Labi ka Fergusons arii skaidri un gaishi izsakaas par to ka nekaads lielais daudzums speeleetaaju netiks iepirkti lai daziem labiem nav jaaspreegaa ka MU atstaati janjos.
Ronaldo ja tieshaam tik ljoti grib iet uz Real, taa nebuus tragjeedija!