Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Maskerano pagarina līgumu

Maskerano pagarina līgumu
Havjers Maskerano
Foto: AFP

Argentīnas pussargs Havjers Maskerano pagarinājis līgumu ar pašreizējo Anglijas Premjerlīgas futbola klubu ''Liverpool'', kas paredz, ka līgums argentīnietim ir spēkā līdz 2012. gadam.

23 gadus vecais pussargs, kurš agrāk pārstāvējis Argentīnas futbola klubu ''River Plate'' un Brazīlijas klubu ''Corinthians'', 13 mēnešus atpakaļ ''Liverpool'' komandas rindās ieradās no cita Premjerlīgas kluba ''West Ham United''.

''Esmu ļoti, ļoti laimīgs un tagad varu koncentrēties tikai futbolam'', ar prieku atzina Maskerano.
''Es jau agrāk teicu, ka viss, ko es vēlos ir palikt ''Liverpool'' un tagad, kad esmu pagarinājis līgumu līdz 2012. gadam, varu droši pateikt, ka šis brīdis ir pats nozīmīgākais manā karjerā'', piebilda Argentīnas izlases spēlētājs.

''Kopš pirmās dienas, kad ierados ''Liverpool'' klubā, esmu juties ļoti labi un zināju, ka šeit ir īsta vieta, kur man jāspēlē futbols.
Šīs ziņas ir labas gan priekš manis, gan manas ģimenes. Tagad tikai vēlos darīt visu, kas ir manos spēkos, lai palīdzētu komandai. Darīšu visu labāko un centīšos līdzjutēju un kluba labā'', sacīja Maskerano.

Izmantotie resursi:
www.uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-03-01 01:20, pirms 17 gadiem
Nu nu... Čalim šitā līguma pagarināšana ir nozīmīgākais brīdis karjerā... A kur tad ČL fināls?

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 20:25, pirms 17 gadiem
Malacis