Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kerols un 35 miljoni - pārlieku liela izšķērdība

Agris Suveizda

Kerols un 35 miljoni - pārlieku liela izšķērdība
Endijs Kerols
Foto: AP/Scanpix

Vakar Anglijā aizvērās janvāra transfēru logs. Kā jau to varēja gaidīt, pēdējo 24 stundu laikā baumu un reālu notikumu bija ārkārtīgi daudz un neiztika arī bez pamatīga sprādziena. Par to parūpējās "Liverpool", kas iegādājās uzbrucēju Endiju Kerolu, oficiāli savā īpašumā beidzot ieguva Luisu Suaresu, kā arī piekrita "Chelsea" piedāvātajai summai par Fernando Toresu.

Pagājušajā sezonā "Liverpool" faniem nebija daudz iemesla priecāties. Viņu iemīļotā komanda Premjerlīgā tika izstumta no tā sauktā Lielā četrinieka, kā arī neprata izkļūt no grupas UEFA Čempionu līgā. Premjerlīgā "Liverpool" beigu beigās palika septītajā vietā, no ceturtajā pozīcijā esošās "Tottenham Hotspur" atpaliekot par septiņiem punktiem. Savukārt Čempionu līgā "Liverpool" palika aiz "Fiorentina" un Lionas "Olympique" mugurām, pie tam vienīgās uzvaras izcīnot pret pastarīti "Debreceni".

Arī šajā sezonā "Liverpool", kas kopā ar Mančestras "United" dala pirmo vietu Anglijas titulētāko klubu sarakstā, nesokas tik labi, kā varētu vēlēties. Pirmajās astoņās kārtās sarkanie Premjerlīgā izcīnīja tikai sešus punktus, kas deva kaunpilno 19.vietu 20 komandu konkurencē. Nu "Liverpool" ir pacēlusies jau uz septīto vietu, no ceturtās pozīcijas, kas ļautu vismaz atgriezties Čempionu līgā, atpaliekot par deviņiem punktiem.

Kadru pārmaiņas bija neizbēgamas. Fernando Toresa pārdošana bija tikai loģisks solis – spānis Liverpūlē dažādu iemeslu dēļ pēdējā laikā nespēja pilnībā realizēt savu potenciālu, turklāt pats vēlējās doties prom. "Liverpool" paveicās, ka pretī nāca "Chelsea", kas bija gatava maksāt 50 miljonus sterliņu mārciņu. Milzīga summa, kas turklāt ļauj "Liverpool" ielaist sastāvā jaunas asinis. Un "Liverpool" to arī izdarīja – jau pirms tam bija panākta vienošanās par Luisa Suaresa iegādi, bet urugvajietim pievienojās arī "Newcastle" talants Endijs Kerols.

El Niño tika aizvietots ar diviem perspektīviem uzbrucējiem – Suaresam un Kerolam janvārī palika attiecīgi tikai 24 un 22 gadi. Uz papīra izskatās, ka "Liverpool" veikusi lielisku rokādi, papildus iztērējot vien aptuveni astoņus miljonus sterliņu mārciņu. Tomēr dzīvē viss tik rožaini varētu arī nebūt – ja Suaresa cena (22,7 miljoni sterliņu mārciņu) ir samērā objektīva, tad Kerolam savu summu atstrādāt būs ļoti, ļoti grūti. Lai cik talantīgs Kerols arī nebūtu, 35 miljoni ir pārāk liels risks – risks, kuru "Liverpool" šobrīd nevar atļauties.

Pēdējo četrarpus gadu laikā par vismaz 35 miljoniem eiro bez Kerola un Toresa iegādāti vēl septiņi uzbrucēji – Andrijs Ševčenko ("Chelsea", 30 miljoni sterliņu mārciņu), Dimitars Berbatovs (Mančestras "United", 30,75 miljoni sterliņu mārciņu), Robinju (Mančestras "City", 32,5 miljoni sterliņu mārciņu), Mario Gomess (Minhenes "Bayern", 35 miljoni eiro), Karims Benzemā (Madrides "Real", 35 miljoni eiro), Zlatans Ibrahimovičs ("Barcelona", 49 miljoni eiro plus Samuels Eto'o) un Davids Vilja ("Barcelona", 40 miljoni eiro).

Kompānija, kurā nokļuvis Kerols, ir vairāk nekā pieklājīga. Kerols neapšaubāmi ir perspektīvs uzbrucējs, taču, salīdzinot augstāk minēto futbolistu panākumus ar Kerola pagaidām sasniegto, 22 gadus vecais Endijs drīzāk izskatās kā iesācējs. Talantīgu futbolistu pasaulē ir ļoti daudz, taču tik milzīgas summas par viņiem maksā ārkārtīgi reti un lielākoties tikai tad, kad konkrētais spēlētājs sevi jau ir pierādījis visaugstākajā līmenī. Tikmēr Kerols pagaidām nevar lepoties ne ar vairākām labām sezonām Premjerlīgā, ne ar stabilu vietu izlasē, ne arī ar veiksmīgu pieredzi kādā no pasaules lielajiem klubiem.

Ševčenko, Berbatovs, Ibrahimovičs, Vilja– tie ir futbolisti ar vārdu. Piemēram, Vilja pirms pievienošanās katalāņu superklubam Spānijas čempionātā bija guvis 140 (!) vārtus, bet Spānijas izlasē bija izcēlies ar 42 precīziem sitieniem. Visu cieņu Kerolam, taču viņa kontā pagaidām ir tikai sezona "Championship" (nevis Premjerlīgā!) – 33 spēlēs 17 vārti -, kā arī veiksmīga pussezona Premjerlīgā (18 mačos 11 vārti). Turklāt Anglijas izlasē Kerols debitēja vien pirms diviem mēnešiem…

Četri no pieminētajiem uzbrucējiem pārejas mirklī jau bija visai pieredzējuši un ar sviedriem un asinīm izcīnījuši vietu elitē, taču arī pārējie trīs jaunekļi, ar kuriem Kerolu salīdzināt būtu korektāk, bija ar lielisku rekomendāciju vairāku sezonu garumā. Robinju bija aizvadījis vairāk nekā 130 spēles tādā grandā kā Madrides "Real", bet Brazīlijas izlasē viņa kontā jau bija 55 mači.

Gomess pēdējo trīs sezonu laikā 106 spēlēs guva 79 vārtus, kā arī iekrāja sešus precīzus sitienus izlasē. Savukārt Benzemā pēdējo divu sezonu laikā 97 mačos precīzi sita 54 reizes. Čempionu līgā Karims 15 cīņās guva deviņus vārtus, bet izlasē jau bija 24 spēles un seši vārti. Kā redzam, Robinju, Gomess un Benzemā sevi jau vairākas sezonas bija apliecinājuši gan klubā, gan paspējuši iekārtoties izlasē, taču viņu visu cena bija zemāka nekā Kerola (aptuveni 40 miljoni eiro).

Turklāt no piesauktajiem septiņiem pirkumiem vairums izrādījās neveiksmīgi. Ibrahimovičs jau pēc gada atgriezās Itālijā, Ševčenko Londonā bija tālu no tām kvalitātēm, kādas demonstrēja Milānā, bet Robinju pēc pusotras sezonas tika izīrēts "Santos". Benzemā pagaidām Madridē lielākoties licis vilties, bet Berbatovs un Gomess sākumā nespēja demonstrēt 35 miljonu vērtas vārtu mašīnas sniegumu (tiesa, šosezon gan abi ir klubu labākie snaiperi). Savukārt Viljas individuālo sniegumu ir pārāk grūti novērtēt lieliskās komandas dēļ.

Par Suaresu un Kerolu "Liverpool" kopā nāksies šķirties no 57,8 miljoniem mārciņu. Par šo summu "Liverpool" varēja iegādāties trīs vai pat četrus labas klases futbolistus, un šajā gadījumā kvantitāte varētu sniegt lielāku devumu nekā kvalitāte - turklāt situācijā, kad "Liverpool" nav laika eksperimentiem, jo progress nepieciešams ja ne uzreiz, tad ļoti tuvā nākotnē gan. Salīdzinājumam – "Liverpool" šo sezonu sāka ar neizšķirtu pret "Arsenal" (1:1), un ironiski, ka viss lielgabalnieku tā mača sākumsastāvs klubam savulaik izmaksājis aptuveni 58 miljonus… Ja iztērētā summa par Kerolu izrādīsies pilnā loze, atliks tikai noņemt cepuri "Liverpool" priekšā par veiksmīgo risku. Taču šajā gadījumā zaudēt būs daudz vieglāk nekā iegūt.

GadsSpēlētājsGadiNoUzSumma
2011.Fernando Toress26LiverpoolChelsea58 milj. eiro
2011.Endijs Kerols22NewcastleLiverpool40.5 milj. eiro
2010.Davids Vilja28ValenciaBarcelona40 milj. eiro
2009.Zlatans Ibrahimovičs27InterBarcelona49 milj. eiro + Eto'o
2009.Karims Benzemā21LyonReal Madrid35 milj. eiro
2009.Mario Gomess23StuttgartBayern35 milj. eiro
2008.Robinju24Real MadridMan City40.4 milj. eiro.
2008.Dimitars Berbatovs27TottenhamMan United38.2 milj. eiro
2006.Andrijs Ševčenko30MilanChelsea43.9 milj.eiro.

Piezīme: Izņemot Kerolu un Berbatovu, nevienam no tabulā minētajiem spēlētājiem pārejas brīdī attiecīgajā gadā vēl nebija pienākusi dzimšanas diena.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

1 2 47 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2011-02-01 14:24, pirms 13 gadiem
Pārmaksāts jau ir par to, ka anglis, lai vietējiem līdzjutējiem prieks.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-01 14:29, pirms 13 gadiem
Dalglish un Co takš zin ko dar...drīzāk lai Chelsea sāk domāt kā uzbrukuma smailē sadzīvos divi ambiciozi un egoistiski "wankeri"

  +4 [+] [-]

, 2011-02-01 14:32, pirms 13 gadiem
B.O.S.S. rakstīja: Dalglish un Co takš zin ko dar...drīzāk lai Chelsea sāk domāt kā uzbrukuma smailē sadzīvos divi ambiciozi un egoistiski "wankeri"
Drogbā martā paliks jau 33 gadi, un viņš Chelsea droši vien ilgi vairs nespēlēs, tā kā par to īsti nevajadzētu satraukties.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-01 14:35, pirms 13 gadiem
ka tik Poolei ar Kerolu neiznāk tāpat kā ar Kīnu,kuru arī nopirka par brangu naudu,kkur ap 20M, un pēc tam pārdeva atpakaļ par krietni mazāku summu spurām

  +2 [+] [-]

, 2011-02-01 14:36, pirms 13 gadiem
Bizness Ešlijam labs sanāca - apzinoties, ka Pool vajag uzbrucēju un ka nekādu citu īpašu variantu viņiem nav, noplēsa par Kerolu 2reiz vairāk nekā viņš būtu vērts.
Kaut gan ja Suaress ar Kerolu labi saspēlēsies, gan jau Pool vadība īpaši nebēdās, ka ir pārmaksājuši.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-01 14:37, pirms 13 gadiem
Virsraksts nav korekts, izceļot tikai Kerolu. Autors tā arī nesniedz argumentētu atbildi, kapēc tieši Kerols ir izšķerdība. Benta un Torresa darījumi ir līdzvērtīga izšķērdība. Kerols, atšķirībā no Benta var padarīt arī ļoti daudz melno darba, var arī lieliski "iztīrīt"bumbas no sava soda laukuma pēc standartiem. Šobrīd var runāt par 2 lietām - 1) Caroll darījums ir liels risks Liverpoolei (Toress tāds ir Chelsea), 2) 2011 janvāra transferi ir radījuši jaunu inflācijas vilni futbola tirgū.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-01 14:37, pirms 13 gadiem
puslaiks rakstīja: ka tik Poolei ar Kerolu neiznāk tāpat kā ar Kīnu,kuru arī nopirka par brangu naudu,kkur ap 20M, un pēc tam pārdeva atpakaļ par krietni mazāku summu spurām
vecums cits, šim ir kur augt

  +2 [+] [-]

, 2011-02-01 14:37, pirms 13 gadiem
puslaiks rakstīja: ka tik Poolei ar Kerolu neiznāk tāpat kā ar Kīnu,kuru arī nopirka par brangu naudu,kkur ap 20M, un pēc tam pārdeva atpakaļ par krietni mazāku summu spurām
Kīns "pagadījās" pa vidu Rafas un sporta direktora Perija cīņai par varu. Kīnu nopirka pēc Perija iniciatīvas, Benitesam viņš nebija vajadzīgs, sūtīja viņu neērtā pozīcijā kreisajā flangā vai marinēja uz soliņa. Rezultātā arī panāca savu - Periju atlaida, bet Kīnu ar zaudējumiem pārdeva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-02-01 14:40, pirms 13 gadiem
Vot gudrinieks Agris Suveizda.. laikam pirmo dienu seko līdzi futbolam..
Tad kāpēc nepieminēji Wayne Rooney, kas 18. gadu vecumā tika pārdots par 26 miljoniem britu mārciņu.. vai tā summa ar nešķiet par daudz priekš 18. gadīga spēlētāja.. pierēķini inflāicju 7 gadu laikā, un sanāks vēl vairāk par 35 miljoniem par 18. gadīgu spēlētāju..

Atceries to, ka EPL par angļu spēlētāju tiek pārmaksāti savi 20 % tikai tāpec ka spēlētājs ir anglis.. Ja raksti šādus savārstījumus, tad jautājumu apskati no visām pusēm..

Ir tāds teiciens: Gudri dir.st, nav malku cirst..

  -4 [+] [-]

, 2011-02-01 14:40, pirms 13 gadiem
Ļoti labs pētījums. Summa, protams, pārspīlēta, bet palikšu pie sava, ka Valensija un Lyon varēja "izspiest" lielāku žūksni par saviem vadošajiem uzbrucējiem. Tad šie 35 ļimoni neliktos tik traki daudz..

  -1 [+] [-]

, 2011-02-01 14:41, pirms 13 gadiem
Par Kerolla kosmisko cenu - vispār vajadzēja sākt rakstu ar to, ka britu futbolistiem kā vietējiem cena Anglijā gandrīz vienmēr ir virs vidējā. Jebkurā gadījumā 35mio ir daudz, tāpat bija, piemēram, ar Milneru.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-01 14:42, pirms 13 gadiem
Agri, svarīgs faktors - Kerols ir anglis ... un par savējiem summas var būt oi oi oi

     [+] [-]

, 2011-02-01 14:42, pirms 13 gadiem
Tiem, kas nesaprata. Galvenā doma nav tā, ka Kerols ir pārmaksāts, bet tā, ka šo summu Liverpūle varēja iztērēt citādi - un, manuprāt, krietni lietderīgāk.

     [+] [-]

, 2011-02-01 14:44, pirms 13 gadiem
Hunter rakstīja: Virsraksts nav korekts, izceļot tikai Kerolu. Autors tā arī nesniedz argumentētu atbildi, kapēc tieši Kerols ir izšķerdība. Benta un Torresa darījumi ir līdzvērtīga izšķērdība. Kerols, atšķirībā no Benta var padarīt arī ļoti daudz melno darba, var arī lieliski "iztīrīt"bumbas no sava soda laukuma pēc standartiem. Šobrīd var runāt par 2 lietām - 1) Caroll darījums ir liels risks Liverpoolei (Toress tāds ir Chelsea), 2) 2011 janvāra transferi ir radījuši jaunu inflācijas vilni futbola tirgū.
Par Bentu - viņš var darīt mazāk melno darbu nekā piemēram Kerols (kaut gan hold up play Bentam ir priekš EPL pieņemamā līmenī, nav tā, ka viņš būtu tikai kājas pielicējs), bet no viņa pirmkārt gaida regulārus vārtu guvumus. Un to viņš arī prot - pēc sava strike rate Bents pēdējās sezonās ir vienā līmenī ar Toresu, Drogbu un Rūniju, pie tam spēlējot ne tajās stiprākajās komandās.

Es no sākuma Tev piekritu par to inflāciju. Bet jāņem arī vērā, ka Benta un Kerola transfēri ir panic buys, kas neatspoguļo objektīvo vērtību tirgū.
Villai ārkārtīgi vajadzēja vārtu guvēju (viņu rezultatīvākais uzbrucējs ar 3 goliem pirms tam bija Heskijs, pat abiem vingeriem Olbraitonam un Downingam bija vairāk), bet Pool - vienkārši kādu Toresa vietā, tāpēc klubi, kas abus tos pārdeva, centās noplēst maksimumu. Plus, kā jau citi pieminējuši, jāpiemaksā papildus par to, ka angļi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-02-01 14:49, pirms 13 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Tiem, kas nesaprata. Galvenā doma nav tā, ka Kerols ir pārmaksāts, bet tā, ka šo summu Liverpūle varēja iztērēt citādi - un, manuprāt, krietni lietderīgāk.
Atdodot Torresu, pēdējā transferu dienā vajadzēja kaut ko likt pretī, savādāk NESV (jaunie īpašnieki) Liverpūlē var nerādīties. Sturridge vai Anelka Pool fani nesaprastu. Protams, ja runā par lietderība, tad varēja nopelnīto naudu ieguldīt naftas pārstrādes uzņēmumu akcijās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-02-01 14:53, pirms 13 gadiem
šai tusiņā viss lielākie ieguvēji viennozīmīgi ir Chelsea,sagādājot sev vēl vienu labu uzbrucēju ,cita lieta kā viņi sadalīs spēles laiku.Poole iegādājas divus spēlētājus no tās pozicijas kas nebūt nav viņu slimā vieta,+riskējot ar spēlētāju kas vēl neko cenai atbilstošu nav sasniedzis.Ja poole domāja par nākotni tad vajadzēja pirkt kādu no pussargu līniju.nedomāju ka kaut kas baigi radikāli mainīsies Pooles sniegumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-01 14:55, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Es no sākuma Tev piekritu par to inflāciju. Bet jāņem arī vērā, ka Benta un Kerola transfēri ir panic buys, kas neatspoguļo objektīvo vērtību tirgū.
Villai ārkārtīgi vajadzēja vārtu guvēju (viņu rezultatīvākais uzbrucējs ar 3 goliem pirms tam bija Heskijs, pat abiem vingeriem Olbraitonam un Downingam bija vairāk), bet Pool - vienkārši kādu Toresa vietā, tāpēc klubi, kas abus tos pārdeva, centās noplēst maksimumu. Plus, kā jau citi pieminējuši, jāpiemaksā papildus par to, ka angļi.
Es par Bentu nestrīdos - šajā trio tas ir visdrošākais darījums, kas jau šobrīd sevi attaisno. Bet tieši šis darījums mēneša visū jau arī radīja precedentu tālākai inflācijai un pacēla latiņu - attieksme bija tāda - ja jau Bents ir 24 mlj GBP vērts, tad cik jūs gribat par pārējiem. Man pašam visjocīgākais liekas tieši Torres darījums un viņš taču nav anglis.

  +8 [+] [-]

, 2011-02-01 14:58, pirms 13 gadiem
Donalds Daks (pīle) rakstīja: Kad? Vasaras transfēru logā? Domā ar vienu Suarezu viņi tiktu līdz vasarai? Vakar bija pēdējā diena - viņi nebūtu dabūjuši NEVIENU spēlētāju par ~10miljoniem - viņiem tikai tie miljoni stāvētu bankā līdz vasarai. Bet Liverpūle gan jau cer 4niekā tikt. Un tāpēc, manuprāt, arī viņi nopirka Kerolu - ja nu čalim aiziet spēle Liverpūles sastāvā.
Redz, ja klubs meklē pastiprinājumu, tad kandidatūras tiek izvērtētas jau iepriekš, nevis viss notiek pēdējā vakarā. Eiropā pietiek vietu, kur meklēt pastiprinājumu. Porto, Benfica, Lille utt - netrūkst klubu, kur tu dabūsi ļoti labu materiālu par mazāku summu, nekā meklējot Premjerlīgā - turklāt angli! Kaut vai Halks vai Falkao no Porto - lieliski uzbrucēji.

Desmit miljoni eiro, un Pajē no St.-Etienne būs tavs. Vēl 10 miljoni, un arī Žervinjo spēlēs Liverpūlē. 35 miljonus gbp var izlietot dažādi. Liverpūle izvēlējās pirkt Kerolu - lai tā būtu. Man būs tikai liels prieks, ja viņš pierādīs sevi un klubs atgriezīsies elitē. Es tikai izsaku savas domas, ko darīt, starp citu, nav liegts nevienam. Ja es teiktu, ka man vienīgajam ir taisnība - tā jau būtu cita runa.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-01 14:59, pirms 13 gadiem
Jā, noteikti summa ir pārspīlēti augsta, un neticu, ka kāds klubs maksātu par Kerolu "savu" naudu 35M. Bet ja pērk par naudu, kas iegūta no cita izdevīga transfēra, tad nekas traks tas nav. Ļoti izdevīgi pārdots spēlētājs kurš klubā vairs negrib spēlēt un vietā dabūts cits uzbrucējs, kuram ir milzīgs potenciāls, turklāt viņš ir anglis un izlases spēlētājs. Ja Pool būtu vel kāds aizvietotājs uzbrukumā Toresam, nu rezervists, tad varētu mēģināt izvilkt sezonu tikai ar Suaresa iegādi. Bet nu bez izteikta centra uzbrucēja Pool ne tikai ļoti riskētu netikt eirokausos, bet pie ļoti negatīva scenārija cīnītos par palikšanu EPL. Tagad vismaz uzbrukuma līnija ir nodrošināta, cik veiksmīgi, to rādīs laiks.

     [+] [-]

, 2011-02-01 14:59, pirms 13 gadiem
Cik es vēl sparatu no visa Dalglish vēlas angliskot komandu, jo ja paskatīsimies vēlmes ko gribēja pirkt bija, Young, Adams, Micah Richards,Warnock. Izskatās ka vasarā solās būt lielas izmaiņas Liverpool. Bet Dalglish zin ko dara un ja pēc transfera spriežot Dalglish laikam paliks uz ilgāku laiku nekā līdz sezonas beigām.

     [+] [-]

, 2011-02-01 15:08, pirms 13 gadiem
Hulks nav labs uzbrucējs un Payet ir pārāk jēls priekš PL, viņam būs jādaivo vēl vairāk nekā Francijā. Vot Falcao izskatās pēc real deal.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-01 15:18, pirms 13 gadiem
Hunter rakstīja: Es par Bentu nestrīdos - šajā trio tas ir visdrošākais darījums, kas jau šobrīd sevi attaisno. Bet tieši šis darījums mēneša visū jau arī radīja precedentu tālākai inflācijai un pacēla latiņu - attieksme bija tāda - ja jau Bents ir 24 mlj GBP vērts, tad cik jūs gribat par pārējiem. Man pašam visjocīgākais liekas tieši Torres darījums un viņš taču nav anglis.
Var piekrist, ka tas sākās ar Bentu.
No otras puses, janvārī pārdot negrib neviens. Tas nav labs laiks, kad jaukt ārā iespēlētu sastāvu. Pircēji, kam kaut ko ļoti vajag jau atrodas, piemēram, tā pati Villa, un loģiski, ja pircējam kaut ko ļoti vajag, tad pārdevējs centīsies izsist maksimumu.
No Chelsea viedokļa laba centra uzbrucēja iegādi var saprast, bet kāpēc tieši Toress un par 50 M, nu nez.
Domāju, ka vasarā tāda trakuma nebūs.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-01 15:22, pirms 13 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Redz, ja klubs meklē pastiprinājumu, tad kandidatūras tiek izvērtētas jau iepriekš, nevis viss notiek pēdējā vakarā.
Redz, ja Toress savu TR iesniegtu laicīgi, nevis 3 dienas pirms loga aizvēršanas, tad arī sameklētu kaut ko lētāku un labāku. Pastiprinājums Suareza personā jau bija dabūts, bet tad nāca TAS. Toress vienkārši ļoti gribēja uz zilajiem, tāpēc nogaidīja pēdējo brīdi, lai ne Barca, ne Shity neiejauktos. Par to, ka LFC no tā radās šāda veida problēmas, viņam ne silts, ne auksts. Es arī labāk ņemtu Falcao, Llorente, painteresētos par Benzema, bet nu izvēles jau lielas vairs nebija, ar vienu pašu Suarez līdz vasarai neizvilktu.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-01 15:26, pirms 13 gadiem
Interasanti ka no tabulā dotajiem spēlētājiem sevi pilnībā ir atttaisnojis Villa vēl arī Berbatovs un šosezon arī Gomess parējie ir bijuši lielāks vai mazāks aplauziens. Redzēsim vai tāds būs arī Kerols un Toress.

     [+] [-]

, 2011-02-01 15:37, pirms 13 gadiem
Homer rakstīja: Redz, ja Toress savu TR iesniegtu laicīgi, nevis 3 dienas pirms loga aizvēršanas, tad arī sameklētu kaut ko lētāku un labāku. Pastiprinājums Suareza personā jau bija dabūts, bet tad nāca TAS. Toress vienkārši ļoti gribēja uz zilajiem, tāpēc nogaidīja pēdējo brīdi, lai ne Barca, ne Shity neiejauktos. Par to, ka LFC no tā radās šāda veida problēmas, viņam ne silts, ne auksts. Es arī labāk ņemtu Falcao, Llorente, painteresētos par Benzema, bet nu izvēles jau lielas vairs nebija, ar vienu pašu Suarez līdz vasarai neizvilktu.
Tas, ka Toress vēl nebija iesniedzis pieprasījumu, klubam neliedza laicīgi atrast aizvietotājus "ja nu vajag" gadījumam, jo Toresa vēlme mainīt klubu neuzradās pēkšņi un no zila gaisa. Bet, protams, tev ir pilnīga taisnība, ka Liverpūles situācija nebija tā labākā. Jebkurā gadījumā - kas izdarīts, izdarīts, tagad atliek skatīties, kas notiks.

     [+] [-]

, 2011-02-01 15:39, pirms 13 gadiem
Homer rakstīja: Redz, ja Toress savu TR iesniegtu laicīgi, nevis 3 dienas pirms loga aizvēršanas, tad arī sameklētu kaut ko lētāku un labāku. Pastiprinājums Suareza personā jau bija dabūts, bet tad nāca TAS. Toress vienkārši ļoti gribēja uz zilajiem, tāpēc nogaidīja pēdējo brīdi, lai ne Barca, ne Shity neiejauktos. Par to, ka LFC no tā radās šāda veida problēmas, viņam ne silts, ne auksts. Es arī labāk ņemtu Falcao, Llorente, painteresētos par Benzema, bet nu izvēles jau lielas vairs nebija, ar vienu pašu Suarez līdz vasarai neizvilktu.
Nu bet Pool jau varēja atteikt darījumu ar Chelsea tik un tā Tomēr tas arī būtu neprāts, jo nav nekur zvanīts, ka vasarā dabūtu kaut to pašu naudu. Un nebija arī spēlētāja, kurš varētu Toresu nomainīt, un tā gan ir Pool amatpersonu nolaidība!!! Ja būtu kāds centra uzbrucējs laicīgi iegādāts kā Toresa rezervists vai tāds noskatīts, tāda steiga nebūtu nepieciešama ar Kerola iegādi!

     [+] [-]

, 2011-02-01 15:48, pirms 13 gadiem
ABa rakstīja: Nu bet Pool jau varēja atteikt darījumu ar Chelsea tik un tā Tomēr tas arī būtu neprāts, jo nav nekur zvanīts, ka vasarā dabūtu kaut to pašu naudu. Un nebija arī spēlētāja, kurš varētu Toresu nomainīt, un tā gan ir Pool amatpersonu nolaidība!!! Ja būtu kāds centra uzbrucējs laicīgi iegādāts kā Toresa rezervists vai tāds noskatīts, tāda steiga nebūtu nepieciešama ar Kerola iegādi!
Tur ir tā lieta, ka Torres pēdējā brīdi nolēma iet prom. Un Suarezu jau pirka Torresam par palīgu. Un tāpēc ar Kerolu steigā pirka, tā es domāju pirktu kādu aizsargu vai pussargu. Un problēma ir tajā ka nedomāja neviens, ka Torres varēs tā zidarīt sezonas vidū.

     [+] [-]

, 2011-02-01 15:51, pirms 13 gadiem
Interesanti ir vel tas, ka Kerols tagad stāsta, ka nu galīgi nemaz nav gribējis pamest Ņūkāslu un viņu bez maz vai piespieduši braukt un parakstīt personīgo līgumu ar Pool

     [+] [-]

, 2011-02-01 15:57, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Tur ir tā lieta, ka Torres pēdējā brīdi nolēma iet prom. Un Suarezu jau pirka Torresam par palīgu. Un tāpēc ar Kerolu steigā pirka, tā es domāju pirktu kādu aizsargu vai pussargu. Un problēma ir tajā ka nedomāja neviens, ka Torres varēs tā zidarīt sezonas vidū.
Tas ir skaidrs ka to neviens neparedzēja! Bet nu klau, tādam klubam kā Pool jau nu gan vajadzētu būt uz rezervistu soliņa vienam centra uzbrucējam, kurš vajadzības gadījumā viņu var nomainīt!!! Tam nav jābūt protams augstākās pilotāžas uzbrucējam, bet nu vienkārši talantīgam vai arī stabilam spēlētājam. To, ka Pool šāds rezervists ļoti pietrūkst, bija jau redzams kad Toresam bija trauma. Un no traumām neviens nav pasargāts... Un tad Pool tā nedegtu pamats transfēru pēdējās stundās! Tad varētu mierīgi līdz vasarai spēlēt ar tādu rezervistu smailē, apskatīt visus +/- komandā un izvērtēt nepieciešamos pastiprinājumus un variantus.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-01 16:11, pirms 13 gadiem
Neko nepadarīsi, lai veicas Torresam, bet viņš noteikti ir divkosīgs.
TORRES: HAPPY TO BE BLUE | Latest Chelsea News...

Sekošu noteikti Torresam, cerams ka būs ok. Bet noteikti intervija kā visas ir vienādas un to pašu gandrīz teicis Liverpool, kad pievienojās tai.
Bet Anfield stadions ar saviem faniem ir noteikti labāks kā Chelsea stadions. To saka visi un atzīst daudzi spēlētāji utt. Jo komandas atbalsts vienmēr būs. Varat likt mīnusus, bet patiesība ir tāda.

     [+] [-]

, 2011-02-01 16:41, pirms 13 gadiem
ABa rakstīja: Tas ir skaidrs ka to neviens neparedzēja! Bet nu klau, tādam klubam kā Pool jau nu gan vajadzētu būt uz rezervistu soliņa vienam centra uzbrucējam, kurš vajadzības gadījumā viņu var nomainīt!!! Tam nav jābūt protams augstākās pilotāžas uzbrucējam, bet nu vienkārši talantīgam vai arī stabilam spēlētājam. To, ka Pool šāds rezervists ļoti pietrūkst, bija jau redzams kad Toresam bija trauma. Un no traumām neviens nav pasargāts... Un tad Pool tā nedegtu pamats transfēru pēdējās stundās! Tad varētu mierīgi līdz vasarai spēlēt ar tādu rezervistu smailē, apskatīt visus +/- komandā un izvērtēt nepieciešamos pastiprinājumus un variantus.
Nu tāds mantojums no vecajiem jeņķiem ir, ka nekas jēdzīgs netika iegādāts. N'Gogam kļūdu vēl joprojām daudz, Pacheco jauns...
1 2 47 komentāri