Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Portsmouth" Dafijam ļaus aiziet

Andrejs Siliņš

"Portsmouth" Dafijam ļaus aiziet
Patriks Dafijs
Foto: TopFoto

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Portsmouth" vadība publiski paziņojusi, ka neliks šķēršļus Velsas valstsvienības aizsargam Ričardam Dafijam, ja spēlētājam būs piedāvājums pāriet uz citu klubu, jo tieši to vēlas arī pats futbolists.

Dafijs pievienojās "Portsmouth" klubam tālajā 2004. gadā, kad toreizējais komandas galvenais treneris Harijs Rednaps bija jaunieti izraudzījies kā iespējamo nākotnes zvaigzni un nopircis no "Swansea City". Tomēr savulaik par ļoti talantīgo uzskatītais jauneklis nespēja attaisnot uz sevi liktās cerības, tika izīrēts citiem klubiem (kopumā trim dažādiem).

Futbolists lūdzis atļauju iet prom no kluba, un tā direktors Pīters Storijs tam nav iebildis, jo apzinās situāciju - nav jēgas turēt spēlētāju, no kura nekādu labumu klubs vairs nesagaida.

Izmantotie resursi:
bbc.com

     [+] [-]

, 2009-01-01 18:32, pirms 16 gadiem
Starp citu, vēl joprojām talantīgs, vnk labajā malā Glenu Džonsonu viņam izkonkurēt nav izredžu, tāpēc šo var uzskatīt kā kluba pretimnākšanu spēlētājam, lai šamais tiktu spēlēt jēdzīgā līmenī un neaizlaistu postā karjeru.
Gan jau kāds klubs no Championshipa paņems. Varētu arī dzimtajā Swansea atgriezties.

     [+] [-]

, 2009-01-01 19:09, pirms 16 gadiem
Piekritīšu march 2k, ka gan jau aizies uz kādu no Championship klubiem. Priecātos ja viņš spēlētu Cardiff komandā. No Championship komandām simpatizē visvairāk aiz QPR, Birmingham, Derby County un Wolverhampton. Dažādu iemeslu dēļ manis 4 minētajās komandās viņam nespēlēt. QPR ir Gorkšs un nevajag vēl vairāk konkurentu, bet pārējās komandas manuprāt viņam pagaidām nespīd. Varbūt vēlāk, bet arī Cardiff ir lieliska komanda!