Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Spurs" 4 miljonus par Maniše

"Spurs" 4 miljonus par Maniše
Maniše "Atletico" krekliņā

Anglijas premjerlīgas klubs Totenhemas "Hotspurs" šajā transfēru periodā savā īpašumā vēlas iegūt Portugāles izlases un Spānijas kluba Madrides "Atletico" pussargu Maniše.

Slavenā Londonas kluba vadība jau izdarījusi pirmo likmi par Maniše, tā ir 4 miljoni eiro. Zināms, ka Portugāles izlases pussargu savā īpašumā vēlas iegūt arī itāļu klubs no Milānas – "Internanazionale", kuri pussargu līnijā vēlas aizstājēju citam portugāļu futbolistam Luišam Figo.

Totenhemas "Hotspurs" funkcionāri cer, ka Maniše pievienosies viņu klubam, ja tā notiks, tad portugālim tā nebūs pirmā spēlēšana angļu klubos. Maniše savulaik jau pārstāvējis citu Londonas vienību "Chelsea".

Toties tagadējie Manišes īpašnieki Madrides "Atletico" ir pārliecināti, ka Maniše nepiekritīs angļu piedāvājumam: "Viņš ir lielisks spēlētājs un neesmu pārsteigts, ka par viņu tiek izrādīta interese, bet ceru, ka viņš paliks Spānijā, " atzīst Madrides ”Atletico” sporta direktors Hesus Garsia Pertačs.

Izmantotie resursi:
www.goal.com

  -4 [+] [-]

, 2008-01-01 18:45, pirms 16 gadiem
panjem pie reizes arii Gorkssu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja