Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Van Bastens veic pārrunas ar ''Ajax''

Van Bastens veic pārrunas ar ''Ajax''
Marko van Bastens
Foto: AP

Pašreizējais Nīderlandes futbola izlases galvenais treneris Marko van Bastens paziņojis, ka viņš ir viens no diviem kandidātiem uz Nīderlandes futbola kluba ''Ajax'' galvenā trenera amata vietu.

Cik zināms, van Bastens pametīs Nīderlandes izlases trenera amata vietu pēc šīs vasaras gaidāmā Eiropas čempionāta.

Amsterdamas komandas pašreizējais treneris ir Adrī Kosters, jo komandas bijušais treneris Henks ten Keits pievienojās Londonas klubam ''Chelsea'' palīdzēt Avramam Grantam.

Van Bastens ir viens no kandidātiem uz ''Ajax'' trenera amata vietu un daudzi paredz, ka tieši viņš arī būs nākošais Amsterdamas kluba treneris. Otrs kanditāts ir pašreizējais Spānijas kluba ''Barcelona'' galvenais treneris Franks Rijkārds.

Tieši ''Ajax'' kluba rindās van Bastens uzsāka savas karjeras gaitas, kur piecu sezonu laikā no 1982. līdz 1987. gadam aizvadīja 133 spēles un guva 128(!) vārtus.

''Pagājušajā nedēļā es runāju ar ''Ajax'' kluba vadību un viņi jautāja, vai es vēlētos būt komandas galvenais treneris'', laikrakstam ''AD Sportwereld'' atklāja 43 gadus vecais holandietis.

''Šis piedāvājums pagaidām ir tikai sarunu līmenī, bet mūsu pārrunas tiešām bija ļoti produktīvas. Es saprotu, ka ir arī otrs kandidāts. Otra mūsu tikšanās būs nākošajā nedēļā.
Patreiz es koncentrējos tikai darbam ar Nīderlandes nacionālo izlasi un gaidāmajam Eiropas čempionātam'', piebilda van Bastens.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-01-31 23:41, pirms 17 gadiem
Ja , Niderlande parādis super labu sniegumu.Domāju viņš neatkapsies, jo kā lasiju goal.com tad ir jau arī iespējams ka viņš var būt gan Ajax gan Izlases, protams rastos arī problēmas.JO TĀ NAV lATVIJa kurr var būt,trrenerris gan valstvienibai gan klubam. Bet es reāli ticu šādam varriantam.Bet vienīgi, neticu ka Nīderrlandes izlase nospēlēs ļoti labi. Un par Rijkarrdu ,jau itka ļoti,lielu intrresi izrāda Az alkmar,ir gatavi maksāt lielu $.Tad būtu tada ka apmaiņa, Ajax-Bastens valstvienibu- van gāls,, kurš pats pieteicies, Az - Rijkards (Ja kads nezin tad tagad , az trene Slavenais bijušais nīderlandes treneris Van gāls).