Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

LFF vadība piedalās UEFA kongresā Horvātijā

Jānis Pārums

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Guntis Indriksons un LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis šodien un rīt piedalās 32.UEFA kongresā Zagrebā (Horvātija).

Kongresa dienas kārtībā ieplānotas vairāku atskaišu uzklausīšana un apstiprināšana - UEFA prezidenta, izpildkomitejas, administrācijas atskaites, finanšu un budžeta atskaites, nākotnes plānu uzklausīšana un lemšana par turpmākajiem stratēģiskajiem virzieniem Eiropas futbola attīstībā. Atskaites sniegs visas UEFA komitejas. Dienas kārtībā iekļauts arī punkts par EURO turnīra formātu, UEFA "HatTrick" programmu un "EURO 2008" prezentācija.

"Futbola asociāciju vadītāji sanāk kopā un, lai arī viņi ikdienā netiekas aci pret aci, aizrautīgi strādā pie problēmu risinājumiem futbola pasaulē," kongresa materiālos uzrunā saka UEFA prezidents Mišels Platinī.

Izmantotie resursi:
www.lff.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-01-31 18:33, pirms 17 gadiem
Interesanti vai par Latviju arī runās. Varbūt mums sniegs kādu atbalstu futbola popularizēšanai un attīstībai.

     [+] [-]

, 2008-01-31 22:15, pirms 17 gadiem
Seit runa iet par futbolu, nevis par prostitutem... Tas Latvijas futbolam ies par labu.