Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Spēles laikā mirst "Motherwell" kapteinis

Andrejs Siliņš

Skotijas premjerlīgā futbolā spēles laikā starp "Motherwell" un "Dundee United" laukumā saļimis un nomiris "Motherwell" komandas kapteinis Fils O'Donels.

35 gadus vecais pussargs laukumā saļima, kad devās uz spēlētāju maiņu. Aptuveni piecas minūtes spēlētājam tika mēģināts sniegt palīdzību turpat laukumā, taču velti... Spēlētāja dzīvība jau bija izdzisusi.

O'Donels pievienojās "Motherwell" 1991. gadā un tai pašā gadā izcēlās ar uzvaras vārtiem tieši pret šo pašu "Dundee United" Skotijas kausa izcīņas finālspēlē. 1994. gadā pussargs tika pārdots "Celtic", vēlāk spēlējis Anglijā, taču 2004. gadā pēc savainojumu izārstēšanas atgriezies savā pirmajā klubā un nozīmēts par komandas kapteini.

"Mēs esam pilnīgi iztukšoti, mūsu domas ir ar Fila sievu un radiniekiem," sacīja kluba galvenais treneris Marks Makgī. "Fils bija izcils profesionālis, viņam bija viss, kas vajadzīgs, kad viņš atradās laukumā. Šī ir šokējoša traģēdija."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com