Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Bayern" apmierināti ar Hicfeldu

Minhenes kluba "Bayern" prezidents Karls Haincs Rummenige paziņojis, ka klubs vēlas pagarināt līgumu ar pašreizējo komandas galveno treneri Otmāru Hicfeldu.

Hitcfeldam līgums beigsies šīs sezonas beigās un klīda baumas, ka komandas "šefs" varētu pamest komandu nepagarinot līgumu, un kļūt par Šveices izlases galveno treneri. "Bayern" kluba prezidents Rummenige un menedžeris Uli Honess nebija apmierināti ar komandas spēli pret "Bolton" UEFA kausa izcīņas spēlē (2:2), un pašmāju čempionāta spēli pret "Stuttgart", kur "Bayern" viesos piekāpās ar 1:3.

Bet kluba augstākstāvošie savas domas ir mainījuši un cer tikai uz to labāko. "Tas nenozīmē, ka mums viņš uzreiz ir jāatlaiž. Mēs esam apmierināti ar Otmāru. Mēs neveiksim nekādas pārrunas ar citiem, kamēr nebūsim runājuši ar Hicfeldu." saka Rummenige, tādejādi kliedējot baumas, ka pie komandas stūres varētu stāties ilggadējais šīs komandas spēlētājs un kapteinis Lotārs Mateuss. "Tas nenozīmē, ja mūsu attiecības ar Mateusu ir labas, tad viņš automātiski tiks iecelts par komandas galveno treneri".

Izmantotie resursi:
www.goal.com
Foto: AFP

  +1 [+] [-]

, 2007-11-30 14:53, pirms 17 gadiem
nekur otmars nedosies...vinja vieta ir stabila..

  +3 [+] [-]

, 2007-11-30 15:04, pirms 17 gadiem
Mateuss nozīmētu komandas lejupslīdi... Pagaidām neviena komanda, ko šis vadījis, īpašus panākumus nav sasniegusi. Bayern, ja arī meklēs citu treneri, tad kādu pieredzējušu un atzītu spečuku! Man jau neliekas, ka patreizējā komandas buksēšana ir Hicfelda vaina. Pat nezinu kur tā vaina īsti ir...

  -3 [+] [-]

, 2007-11-30 16:18, pirms 17 gadiem
Par Hicfeldu un pret Mateeusu. Es neveelos, lai naakamie Breemenes tituli zaudeetu savu veertiibu taapeec vien, ka Bayern vada "ein Lothar Matthäus", kaa vinsh pats sevi sauc.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja