Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Par "Norwich" galveno treneri kļuvis Glens Rouders

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

Glens Rouders ir iecelts par Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas ("Championship") kluba "Norwich City" jauno treneri. Līgums parakstīts uz divarpus gadiem.

Līdzšinējais komandas treneris Džims Dafijs ir atbrīvots no amata komandas ļoti vājo rezultātu dēļ. Jāpiebilst, ka "Norwich City" pašreiz ar 13 spēlēs izcīnītiem astoņiem punktiem "Championship" turnīra tabula ieņem pēdējo vietu 24. komandu konkurencē (latviešu aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētais "Blackpool" ar 13. punktiem atrodas četras vietas augstāk - aut.).

"Pēc ilgas un rūpīgas kandidātu atlases es ar lielu prieku varu paziņot, ka valde vienbalsīgi ir izvēlējusi Glenu Rouderu par jauno komandas treneri," kluba mājaslapai pastāstīja "Norwich" prezidents Rodžers Manbijs. "Glena pieredze darbā ar klubiem, kas nonākuši grūtībās, ir ļoti būtisks faktors priekš mums, kā arī vēl nozīmīgāk ir tas, ka viņš spēj atgriezt komandu uz veiksmes takas," nešaubīgs jaunā trenera izvēlē ir Manbijs.

Jāpiemin, ka līdz šim Glens Rouders trenējis tādus klubus kā "West Ham United" un "Newcastle United". Lielākais Roudera sasniegums karjerā ir uzvara iepriekšējās sezonas UEFA "Intertoto" kausa izcīņā kopā ar jau pieminēto "Newcastle United". Šis treneris ir pabijis arī Rīgā, kad UEFA kausa ietvaros "Skonto" stadionā "Newcastle" viņa vadībā tikai ar lielām mokām spēja pieveikt FK "Ventspils".

Informācijas avots:
www.eurosport.com