Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Par rezultātu ietekmēšanu Serbijā arestē piecus cilvēkus

Par rezultātu ietekmēšanu Serbijā arestē piecus cilvēkus
Iespējams, ka par spēļu sarunāšanu tagad
kluba amatpersonām un tiesnešiem nāksies
sēdēt cietumā
Foto: AP

Ir zināms, ka vakar policija apcietinājusi Serbijas trešā spēcīgākā futbola kluba ''Vojvodina Novi Sad'' prezidentu, stadiona direktoru un trīs tiesnešus par spēļu rezultātu ietekmēšanu.

''Vojvodina Novi Sad'' kluba prezidents Ratko Butorovičs, stadiona direktors Milans Kabričs, kā arī trīs futbola tiesneši - Mihailo Jekničs, Borislavs Kasanskis un Gorans Kovačevičs vakar tika apcietināti.

Abi ''Vojvodina Novi Sad'' kluba pārstāvji deva kukuli Jekničam un Kasanskim, kuriem tas, savukārt, bija jānodod Kovačevičam, lai viņš nodrošinātu to, ka ''Vojvodina Novi Sad'' klubs atgrieztos Serbijas ''Super Liga'' galvgalī, šodien oficiāli teikts policijas paziņojumā.

Pašlaik ''Vojvodina Novi Sad'' 12 komandu konkurencē ieņem augsto trešo vietu, kur no otrās vietas ieguvējiem Belgradas ''Crvena Zvezda'' atpaliek par vienu punktu, bet no līderiem ''Partizan'' par septiņiem punktiem.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

  -3 [+] [-]

, 2008-01-30 15:53, pirms 17 gadiem
Sviests!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-01-30 16:31, pirms 17 gadiem
cerams tas bus signals ari citiem negodigiem cilvekiem citaas valstiis.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-30 16:47, pirms 17 gadiem
cerība muļķa mierinājums ...
Slēpts komentārs: chaks noris

  -2 [+] [-]

, 2008-01-30 17:16, pirms 17 gadiem
Ir zināms, ka vakar policija apcietinājusi Serbijas trešā spēcīgākā kluba ''Vojvodina Novi Sad'' prezidentu, stadiona direktoru un trīs tiesnešus par spēļu rezultātu ietekmēšanu.

Ja shis ir ievadraksts rakstam, tad prasaas jau nu uzreiz mineet, ka runa ir par futbola klubu!!! Protams, taalaak to var noprast, tachu, ja pirmaa rindkopa ir kaa iiss konspekts sekojoshajam rakstam, tad tur tomeer vajag mazliet precizeet, par ko ir runa!!!

     [+] [-]

, 2008-01-30 17:36, pirms 17 gadiem
nu tas nozīmē, ka tagad atkal var likt uz serbijas līgu totalizatorā