Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ronaldinju pēc diviem mēnešiem atbrīvots no "Fluminense"

Ronaldinju pēc diviem mēnešiem atbrīvots no "Fluminense"
Ronaldinju
Foto: AFP/Scanpix

2005. gada FIFA "Zelta bumbas" ieguvējs, slavenais brazīliešu pussargs Ronaldinju tikai pēc deviņām spēlēm "Fluminense" rindās beidzis pārstāvēt komandu. Brazīlijas klubs noliedzis, ka līguma pārtraukšanas iemesls bijusi iespējamā futbolista uzdzīve brīvajā laikā.

Ronaldinju un "Fluminense" darba attiecības esot pārtraukts pēc abpusējas vienošanās, tikai divus mēnešus pēc pussarga ierašanās "Maracana" stadionā. 2002. gada Pasaules kausa ieguvējs "Fluminense" komandai pievienojās 11. jūlijā, parakstot līgumu uz 18 mēnešiem.

Ronaldinju komandas sastāvā aizvadīja deviņus mačus, bet pirmdien formāli lūdza atbrīvot viņu no līgumsaistībām, ko klubs akceptēja. "Tādējādi "Fluminense" paziņo par līguma pārtraukšanu ar Ronaldinju mierīgā ceļā un abām pusēm par to vienojoties," teikts oficiālajā paziņojumā.

Iepriekš ticis ziņots par to, ka Ronaldinju atkārtoti ieradies uz komandas treniņu sliktā fiziskajā gatavībā, kas, iespējams, saistīts ar viņa uzdzīvi ārpus futbola laukuma. Tomēr "Fluminense" apgalvo, ka divu mēnešu laikā brazīliešu futbolists esot uzvedies nevainojami.

"Kopš pirmās līguma dienas sportists attiecās pret klubu profesionāli un ar cieņu. Tāda pati attieksme tika novērota ikdienas aktivitātēs. Klubs un Ronaldinju saglabās attiecības un nākotnē strādās pie citiem kopīgiem projektiem," norādīts kluba paziņojumā.

"Jāpiebilst, ka noslēgtais līgums attaisnoja biļešu tirdzniecības ienākumu, formas kreklu un komerciālo partneru pieauguma prognozes. Tāpat līgums ar Ronaldinju apliecināja, ka "Fluminense" spēja piesaistīt pasaules izcilāko spēlētāju interesi. Klubs pateicas viņam un vēl veiksmi nākamajā karjeras posmā."

Izmantotie resursi:
goal.com

  -3 [+] [-]

, 2015-09-29 11:39, pirms 9 gadiem
Izklausas, ka vinsh ir mazliet iedomīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-29 12:06, pirms 9 gadiem
Lai iet uz Rīgas Dinamo!

     [+] [-]

, 2015-09-29 14:17, pirms 9 gadiem
Nu viņš jau Barcā kopā ar Deco noraka savu karjeru dēļ nakts uzdzīves, tā ka nebūtu nekāds pārsteigums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-29 16:51, pirms 9 gadiem
Kads solija laikam ko labak un vairak? Varam gaidit Eiropaa?

     [+] [-]

, 2015-09-29 20:44, pirms 9 gadiem
Iespejams tas viss bija viens marketinga triks!!! Labi klubam,gan labi Ronaldinijo!!!