Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Flaminī nav ''Juventus'' interesēs

Flaminī nav ''Juventus'' interesēs
Metjū Flaminī
Foto: Professional Sport

Itālijas futbola kluba ''Juventus'' pārstāvji informējuši Anglijas Premjerlīgas kluba ''Arsenal'' vadību, ka Londonas kluba pussargs Metjū Flaminī nav viņu interešu redzeslokā un viņš nepievienosies Turīnas klubam.

Klīda runas, ka ''Juventus'' ir ļoti ieinteresēti Flaminī pakalpojumos. Ņemot vērā to, ka francūzim šīs sezonas beigās beigsies līgums ar ''Arsenal'', tika runāts, ka viņš vasarā varētu pievienoties ''Juventus''.

Taču šonedēļ parādījās ziņa, ka Bianconeri izrāda nopietnu interesi par vienu no Francijas kluba ''Marseille'' spēlētājiem, bet tieši, par kuru, pagaidām netiek atklāts.
Tādējādi, ''Juventus'' kluba sporta direktors Alesio Seko paziņojis, ka runas par un ap Flaminī ir nepatiesas.

''Varu apgalvot, ka mēs neesam izrādījuši nekādu interesi par Flaminī. Jā, es nenoliedzu, viņš ir ļoti labs spēlētājs, taču mēs neesam mēģinājuši piesaistīt viņu mūsu komandai'', atklāja Seko.

''Vakar no rīta mēs paziņojām ''Arsenal'' kluba pārstāvim Žanam Klodam Blankam, ka Flaminī nav mūsu interesēs.
Varu vienīgi pateikt to, ka ļoti ceru uz ''Juventus'' un ''Arsenal'' klubu turpmāku sadarbību, ja nu šāda iespēja kādreiz radīsies. Es to tiešām ļoti novērtēju'', piebilda Seko.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

     [+] [-]

, 2008-02-29 23:30, pirms 17 gadiem
Njāā... Flamini ir ļoti labs... Pareizi ir... Nevajag izpirkt Gunneru līderus... Ceru, ka Metjū pagarinās līgumu... No Marseļas varētu būt Valbuena...

  +3 [+] [-]

, 2008-02-29 23:54, pirms 17 gadiem
Pašreizējais ''Juventus'' Flamini būtu solis atpakaļ...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 00:02, pirms 17 gadiem
hmm.... Marseille, midfield un njemot veeraa ka tiek peec tik ilga laika noraidiitas baumas par Flamini (tas ir - aizsardziibas midfieldu).... vinji grib Lorik Cana?? ja taa, tad - slims murgs - nedabuut vinju (kapteinis tac ibio)... veel tikpat labi vareetu buut Valbuena vai Nasri.... neko citu saubos vai vinji grib... ja nu vieniigi kaadu aizsargu vai strikeri..

prieks par sho pazinjojumu - vismaz miers virs zemes buus! pats Flamini arii raujas uz liiguma pagarinaasanu (un dura*s veel gribeeja iet prom vasaraa )...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-01 09:35, pirms 17 gadiem
Hose---> Flamini šosezon ir ļoti labs... Ko tad viņam jādara lai būtu Juves līmenī? Jāsit 20 goli sezonā? VIŅŠ NAV VĀRTUGUVĒJS. Viņš ir vienkārši labs "Melnā darba" darītājs. Kāds tavās acīs tad ir tas nopietnais pirkums? Uz Gatūzo vai Pirlo Juve var necerēt. Van Der Vārts- Ņemiet... Būs vien labi... Viņš ir labs, un man arī būs vieglāk skatīties BMU-HSV... Nebūs tādas bažas par Van der Vārtu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 10:37, pirms 17 gadiem
Kādu, kas var novākt jebkuru pretinieku no ceļa? Ejat pie Rino, bet šaubos ka viņš no Milānas pāries uz Turīnu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-01 12:27, pirms 17 gadiem
Hmm.. man laikam vienam šķiet, ka Silenthill ar savu komentāru bija domājis nevis to, ka Juventus komandai Flamini nav vajadzīgs, bet gan to, ka Flamini pāriešana uz Juventus būtu solis atpakaļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-01 13:08, pirms 17 gadiem
Ta nopērkat cien. A. Kalvīti un jums būs cilvēks, kura vārtiem netuvosies pretinieki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja