Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Vilhelmsons tuvu pārejai uz ''Deportivo''

Vilhelmsons tuvu pārejai uz ''Deportivo''
Kristiāns Vilhelmsons Zviedrijas izlases rindās
Foto: Scanpix Sweden

Zviedrijas izlases un Francijas futbola kluba ''Nantes'' pussargs Kristiāns Vilhelmsons ir tuvu līguma parakstīšanai ar Spānijas čempionāta futbola klubu ''Deportivo La Coruna''.

Spāņu klubs ''Deportivo'' jau ir apstiprinājuši faktu, ka viņi ir tuvu noslēgumam, lai parakstītu līgumu ar 28 gadus veco Zviedrijas izlases spēlētāju, kurš patreiz atrodas Francijas kluba ''Nantes'' īpašumā.

Pēdējos gados Vilhelmsons klejo no vienas komandas uz otru un nenostiprinās nevienas komandas sastāvā, lai gan tiek uzskatīts par ļoti perspektīvu spēlētāju.

2006. gadā no Beļģijas kluba ''Anderlecht'' viņš pievienojās Francijas klubam ''Nantes'', kura sastāvā aizvadīja tikai 13 spēles. 2007. gadā viņš tika izīrēts Itālijas čempionāta ''Serie A'' klubam ''AS Roma'' un komandas rindās piedalījās 19 spēlēs, gūstot vienus vārtus. Jau tajā pašā gadā viņš atkal tika izīrēts un šoreiz Anglijas Premjerlīgas klubam ''Bolton Wanderers'', kura sastāvā aizvadīja 15 spēles.
Šobrīd izskatās, ka viņam atkal pienācis laiks pārcelties uz citu komandu.

''Mēs esam ļoti tuvu tam, lai Vilhelmsons tuvākajā laikā pievienotos mūsu klubam. Iespējams, ka darījums tiks paveikts tuvāko dienu laikā. Viņš ir ļoti labs spēlētājs'', laikrakstam ''Aftonbladet'' paziņoja ''Deportivo'' kluba pārstāvis Rafaels Karpačo.



Izmantotie resursi:
www.deportivo-la-coruna.com

  +1 [+] [-]

, 2008-01-29 18:29, pirms 17 gadiem
klejotajs...

  +2 [+] [-]

, 2008-01-29 18:30, pirms 17 gadiem
Zviedri gan šajā partraukuma ir topa Melbergs pēc sezonas Juvē, Izaksons grib prom un tagad Vilhelmsons!

  +4 [+] [-]

, 2008-01-29 18:35, pirms 17 gadiem
Deportivo vajag jaunu elpu, savādāk draud Segunda - izkrišana .....

     [+] [-]

, 2008-01-29 19:20, pirms 17 gadiem
jaa, tas buus lab