Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Milan'' izteiks piedāvājumu Borucam?

''Milan'' izteiks piedāvājumu Borucam?
Arturs Borucs
Foto: AFP

Kā ziņo itāļu prese, Itālijas futbola kluba ''AC Milan'' vadība drīzumā varētu izteikt piedāvājumu Polijas izlases un Glāzgovas ''Celtic'' komandas vārtsargam Arturam Borucam.

Pēc vēl vienas rupjas kļūdas pašreizējā vārtsarga Didas izpildījumā, ''Milan'' kluba vadība atkal uzsākusi diskusiju par jauna vārtsarga iegādi. Dida, kurš šajā sezonā izcēlies ar vairākām rupjām kļūdām, nesenajā Milānas derbijā kļūdījās vēlreiz, kad pēc Estebana Kambiasso (''Inter''-aut.piez.) sitiena, bumba izlidoja caur Didas rokām un ielidoja vārtos. Šie bija izšķirošie vārti tā vakara spēlē, jo ''Milan'' piekāpās ar rezultātu 1:2.
Atcerēsimies arī Didas izcilo aktiermākslu Čempionu līgas spēlē pret ''Celtic'', kad skotu komandas fans, izskrienot laukumā, pieskārās Didas sejai, taču brazīlietis, paskrienot pāris metrus, laukumā saļima, notēlojot, ka skotu fans esot viņam iesitis ar daudz lielāku spēku.

''Mēs ticam Didam un esam viņam pateicīgi par visu to, ko viņš ir darījis mūsu kluba labā, tāpēc es turpinu laist viņu laukumā kā komandas pirmo vārtsargu,'' atzīst komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti. Lai arī Ančeloti turpina uzticēties Didam un joprojām viņš ir komandas pirmais vārtsargs, tomēr kluba vadība aktīvi sākusi meklēt Didam aizvietotāju.

''Milan'' izrādījusi lielu interesi par 27 gadus veco Polijas izlases un ''Celtic'' komandas vārtsargu Borucu, kurš pēdējās sezonās rādījis ļoti pārliecinošu sniegumu gan Skotijas čempionātā, gan UEFA Čempionu līgā.
Visdrīzāk piedāvājums Borucam tiks izteikts šīs sezonas beigās.

Izmantotie resursi:
www.goal.com

     [+] [-]

, 2007-12-28 20:33, pirms 17 gadiem
Didas eeras beigas.....

  -1 [+] [-]

, 2007-12-28 20:37, pirms 17 gadiem
Nezinu... Varbut ko citu??

  +2 [+] [-]

, 2007-12-28 20:39, pirms 17 gadiem
labs vārtsargs, noteikti noderēs!.

  +2 [+] [-]

, 2007-12-28 21:21, pirms 17 gadiem
Akinfejevu jau ari nevajg aizmirst
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-28 21:44, pirms 17 gadiem
jā, Dida pēdējā laikā ir garām, sen jau vajadzēja domāt par viņa nomaiņu un Boručs būtu īstais, ļoti labs varočiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-29 12:09, pirms 17 gadiem
gribeja akinfejuvu pirkt,nesaprast vinus,nu ja dida sowezon clikti spele,vajag pardot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja