Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Vengers: "Galvenais, ka tikām ārā no grupas"

Anglijas futbola Premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers pēc vakardienas zaudējuma "Sevilla" komandai atzina, ka svarīgākais ir tas, ka "Arsenal" izkļuva ārā no grupas.

Atgādināsim, ka vakar H grupas ietvaros spēlē starp "Sevilla" un "Arsenal" vienībām uzvaru ar 3:1 svinēja spāņu klubs. Pēc spēles rīkotajā preses konferencē Vengers atzina, ka laukumā šodien uzvarēja spēcīgākā komanda.

"Mana vienīga vilšanās ir tā, ka mēs zaudējām," iesāk Vengers. "Šis bija divu spēcīgu Eiropas komandu duelis. Es nenožēloju par izmaiņām, kuras šodien tika veiktas sastāvā. Visi komandas spēlētāji ir gatavi augstākā līmeņa spēlēm, un šī bija iespēja, lai viņi iegūt pieredzi. Iesākām labi, taču pēc otrajiem "Sevilla" komandas vārtiem mēs nedaudz atslābinājāmies. "Sevilla" komanda parādīja atlētisku futbolu un uzvarēja pelnīti. Galvenais, ka tikām ārā no grupas, nevis sērija bez zaudējumiem."

Atgādināsim, ka pēc vakardienas šīs grupas spēlēm noskaidrojās, ka astotdaļfinālam kvalificējās gan "Sevilla", gan "Arsenal" komandas.

Izmantotie resursi:
www.sport-express.ru
Foto: AFP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2007-11-28 09:13, pirms 17 gadiem
ja..jaaa.blaa...blaaaaa....MU sen jau bija nodroshinaajus vietu ,bet ciiniijaaas......pa uzvaru no visas sirds.......!

  -3 [+] [-]

, 2007-11-28 09:19, pirms 17 gadiem
Arses loosers!

  +7 [+] [-]

, 2007-11-28 09:23, pirms 17 gadiem
Man kaut kā likās, ka Arsenal spēlē mazākumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-28 10:21, pirms 17 gadiem
Teikšu godīgi, pirms sezonas momāju ka būs galīgi pakaļā Arsenal...

     [+] [-]

, 2007-11-28 10:27, pirms 17 gadiem
Galvenais,ka nedabūja traumas.Līderi dabūja atpūsties.Rezultāts nevienu šajā spēlē neinteresē.

  +2 [+] [-]

, 2007-11-28 10:28, pirms 17 gadiem
Šādās situācijās nekad nevar iepriekš pateikt, vai risks spēlēt ar lielākoties otro sastāvu atmaksājas vai nē. To varēs redzēt tikai ilgākā termiņā. Tik pat labi kāds no pamatsastāva večiem varēja dabūt traumu, nogurums arī vadošajiem spēlētājiem uzkrājas. Arsenal decembrī ir paredzētas deviņas spēles dažādos turnīros, un ir skaidrs, ka pamatsastāvs visas spēles nevarēs fiziski "izvilkt".
Taču, ja Arsenal grupā paliks otrie un nākamājā kārtā dabūs pretī Barcelona vai Milan, tad šāds risks diez vai būs attaisnojies. Kaut gan, ja kāds grib uzvarēt ČL, tad ir jārēķinās, ka agrāk vai vēlāk būs jaspēlē pret lielajām komandām. Aizpagājušajā gadā Arsenal uzvarēja Real, bet pagājušajā gadā zaudēja PSV.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-28 12:15, pirms 17 gadiem
vakar noskatiijos Highlights Arsenal macham.nu izskatiijaas ka aizsardziiba nedarbojaas paaraak paarliecinoshi.daudz kljuudu.
ja Vengers veica izmainjas sastaavaa,kaadeelj vaartos nevareeja ielikt Leemanu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja