Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Aizvadītas teju trešdaļa spēļu

Triobet.com Ziemas čempionāta sestajā spēļu nedēļā komandas kopumā nospēlēja 29 mačus – divus Profesionālajā līgā, deviņus – Zelta, astoņus – Sudraba un desmit Bronzas.

Kopējais aizvadīto spēļu skaits sasniedzis jau 161, kas ir gandrīz trešā daļa (31,57%) no pirmajā posmā, kas, kā zināms, ilgs līdz 3. februārim (amatieru līgās), paredzētajām. Pirmos zaudējumus aizvadītajā nedēļā piedzīvoja piecas komandas, tomēr joprojām vēl ir piecas, kas zaudējuma rūgtumu nav baudījušas, bet, diemžēl, joprojām ir arī piecas citas vienības, kas nav izcīnījušas ne punkta.

Līderu maiņa.
Profesionālajā līgā turnīra sestajā nedēļā tika aizvadītas tikai divas spēles, toties abas ar tā brīža līderu – TSI Team – piedalīšanos, un abās „studenti” piedzīvoja zaudējumus, jāpiebilst – pirmos šajā čempionātā: vispirms ar 4:5 spraigā cīņā tomēr tika atzīts FC Nico pārākums, bet trīs dienas vēlāk savā laukumā ar 4:7 „kapitulācija” Rīgas siltuma vienības priekšā, kas līdz ar to ar trim uzvarām trīs mačos pārņēma līderu godu. Bet TSI Team atkāpās uz otro pozīciju, tiesa, ir divas citas komandas, kas pēc izcīnīto un zaudēto punktu proporcijas apsteidz TSI Team, un tās ir Monarch un FC Raita.

Nākamajā, septītajā spēļu nedēļā (27.11. – 04.12.) Pro līgā paredzēts tikai viens mačs – pirmdien, 3.decembrī pie pirmās uzvaras centīsies tikt MFC Alko. Tiesa, uzdevums nebūs no vieglajiem, jo jāspēlē ar pērnās sezonas čempioniem FC Raita.

Rezultatīvākā spēlētāja pozīcijas joprojām notur Aleksandrs Fertovs (TSI Team) – seši panākumi, kam ar pieciem precīziem sitieniem seko komandas biedrs Maksims Seņs, kā arī divi Rīgas siltuma futbolisti – Vadims Brižaņs un Rihards Celmiņš.

Spēj tikai izsekot …
Zelta līgas A grupā notikumi risinās kaleidoskopiskā ātrumā – spēj tikai izsekot – līderiem mainoties vai pēc katras aizvadītās spēles. Bet vispārliecinošāk nedēļu aizvadīja Autoskola Gross, kas izcīnīja divas uzvaras divos mačos – vispirms ar 8:2 viesos tika sagrauta Scandinavian Tobacco vienība, kam sekoja ne mazāk pārliecinoša uzvara savā laukumā pār tā brīža līderiem FC Trans Baltika – 7:1. Autoskolas komanda līdz ar to pakāpusies uz turnīra tabulas otro pozīciju, par vienu punktu atpaliekot no jaunajiem līderiem Rio Lukss. Pēdējie tiesības saukties par līderiem ieguva cīnoties neizšķirti 3:3 ar Arsenal Riga.

Bet labākajai komandai pēc pagājušās nedēļas – FC Trans Baltika – šī izvērtās pagalam neveiksmīga – sagrāvei mačā ar Autoskola Gross sekoja gandrīz tik pat smags zaudējums tobrīd pēdējā vietā esošajai Versus komandai – 1:5. No trijnieka FC Trans Baltika vienība gan pagaidām nav izkritusi, taču uz papēžiem jau min R.R. grupa un Arsenal Riga.

B grupā pirmo zaudējumu piedzīvoja FC Raita 2, kas ar 2:5 viesos piekāpās līderiem Kreiss, uz brīdi atkāpjoties uz trešo pozīciju. Tiesa, divas dienas vēlāk izcīnītā sausā uzvara pār Velvets – 2:0 – ļāva FC Raita dublieriem atgriezties turnīra tabulas otrajā ailītē. Trešo joprojām ieņem Jūsu kredīts. Arī Zelta līgā rezultatīvākais spēlētājs nav mainījies, un tas joprojām ir Vitālijs Kabankovs no R.R. grupas – 13 precīzi sitieni. Desmit reizes pretinieku vārtsargus sarūgtinājis Pavels Zvančuks no Scandinavian Tobacco.

BSA piedzīvo pirmo zaudējumu.
Sudraba līgas aizvadītās nedēļas lielākais notikums, šķiet, ir A grupas neapšaubāmo līderu BSA piedzīvotais pirmais zaudējums – 3:5 viesos pret Husqvarna. Pēdējiem uzvara, starp citu, ļāvusi pakāpties uz trešo vietu. Bet straujākais „lēciens” padevies Grifs AG komandai, kas, pēc 4:2 uzvaras pār RSEBAA, no astotās pozīcijas pakāpusies uz ceturto.

Neskatoties uz izcīnīto punktu mačā ar Big Point – 3:3, no trešās uz piekto vietu atkāpies FK Reāls.

B grupā kārtējās divas uzvaras izcīnīja līderi Remus AMR, tiesa, ne viena, ne otra nenācās viegli: 4:3 pret I’m, 5:4 pret FK Mērsrags.

Ceturto uzvaru septiņos mačos izcīnīja SK Babīte – 3:1 pār tā brīža vicelīderiem FK Iecava, tādējādi no ceturtās vietas pakāpjoties uz otro. No Remus AMR Babītes vīri atpaliek par pieciem punktiem.

Sudraba līgas rezultatīvākie spēlētāji uz doto brīdi ir SK Babīte uzbrukuma līderi Edgars Matjušenko – 13 vārtu guvumi un Mārtiņš Silapēteris – 10 panākumi.

Ropažu komanda turpina krist.
Startējot ar 10 punktiem no 15 iespējamajiem (3-1-1) un uz brīdi „paviesojoties” līderu trijniekā, nu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Ropaži-Karoceltniecība komanda, kas vēl pērn cīnījās Pro līgā. Šonedēļ ar 5:11 savā laukumā tika atzīts Madona FC pārākums. Toties uzvaras izcīnīja tuvākie sekotāji FK Axa (8:0 pret FC Fan), Madona FC, FK Ulbroka (8:2 pret Latvijas banku) un Rente / Stingrs pamats (4:3 pret Aizkraukles banku), un nu ropažnieki atkāpušies par četrām pozīcijām uz sesto vietu.

Tiesa, uz iekļūšanu labāko trijniekā joprojām pretendē ne vien Ropažu vienība, bet arī sekojošās FC Fan un Rīgas satiksmes komandas, un, šķiet, vienīgi abām banku izlasēm nebūs pa spēkam pacīnīties par augstām vietām.

Bronzas līgas A grupā lielas izmaiņas turnīra tabulā nav vērojamas. Jāatzīmē gan, ka šī ir vienīgā grupa no visām trijās amatieru līgās, tātad – kopskaitā sešām, kurā ir trīs komandas, kas vēl ne reizi nav piedzīvojušas zaudējuma rūgtumu – LAS (aizvadītājā nedēļā nespēlēja), FK Animalz on Tour (6:4 pret FK Brāzma) un Brigma Baldone (11:6 pret SSE Riga). Jautājumi lieki … Cīņā par Bronzas līgas rezultatīvākā spēlētāja titulu līderpozīcijās izvirzījies Kristaps Spuģis (FK Brāzma) – 14 vārtu guvumi, no kā par vienu precīzu sitienu atpaliek Jevgeņijs Komarņickis (LAS).

Plašāk par turnīru un komandām šeit.

     [+] [-]

, 2007-11-28 08:17, pirms 17 gadiem
kur var dabūt pilnu formātu ar telpu futbola/futsaal/ noteikumiem latviešu valodā? neinteresē disciplinārie sodi un tamlīdzīgi nolikumi to ir pilna nets!

     [+] [-]

, 2007-11-28 09:12, pirms 17 gadiem
Druvcix, 2007-11-28 08:17
ja ko sakarīgu atrodi, ieliec linku.

     [+] [-]

, 2007-11-28 09:41, pirms 17 gadiem
Brazmai neveicas...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-28 09:41, pirms 17 gadiem
nav gan Latviešu valodā, bet tomēr, spied viršu - atvērsies pdf:
www.fifa.com

     [+] [-]

, 2007-11-28 10:40, pirms 17 gadiem
nu pagaidaam esam wieni no liideriem bronzas b grupaa un cerams ka 3niekaa paliksim...