Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Hidinks apdomā nākotni

Hidinks apdomā nākotni
Gūss Hidinks
Foto: ITAR-TASS

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Gūss Hidinks paziņojis, ka varētu pārtraukt trenera darbu pēc 2010. gada Pasaules čempionāta futbolā, kurš norisināsies Dienvidāfrikas Republikā.

Atgādināsim, ka nesen 61 gadus vecais holandiešu speciālists pagarināja jau esošo līgumu ar Krievijas izlasi, kas ir spēkā līdz 2010. gada Pasaules čempionāta beigām.

Hidinks, kura vadītā Krievijas izlase kvalificējās šīs vasaras Eiropas čempionātā atzina, ka nav pārliecināts par savu turpmāko nākotni.

''Iespējams, ka es pārtraukšu trenera darbu un varbūt izmēģināšu savus spēkus, kāda kluba galvenā trenera palīga vai padomnieka amatā'', sacīja Hidinks.
''Vienīgais, ko es jums droši varu pateikt ir tas, ka turpmākos divus gadus būšu Krievijas valstsvienības galvenais treneris, bet, kas notiks tālāk – rādīs laiks'', piebilda Hidinks.

Cik zināms, vairāki pasaules lielākie klubi labprāt redzētu Hidinku galvenā trenera amatā, taču holandietis vairākkārt paziņojis, ka visas šāda veida runas viņu neinteresē.

''Futbolā vienmēr klīst dažādas runas. Katru reizi, kad kādai komandai vajadzīgs treneris, vienmēr dzirdu arī savu vārdu, taču mani tas vairāk galīgi nesatrauc'', savu viedokli pauda Krievijas izlases treneris.

Izmantotie resursi:
www.worldsoccer.com

  +1 [+] [-]

, 2008-02-28 22:19, pirms 17 gadiem
Šamējais jau pārliecināts, ka krievi tiks!

     [+] [-]

, 2008-02-29 10:49, pirms 17 gadiem
Visu cieņu Hidinkam, bet ir vēl kādas 10 izlases Krievijas izlases
līmenī, kas labprāt aizliktu viņiem kāju priekšā Protams,
cita lieta, ja šamējie spēlētu mūsu grupā