Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Sevilla'' pagarina līgumu ar treneri Alvaresu

''Sevilla'' pagarina līgumu ar treneri Alvaresu
Antonio Alvaress
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas ''La Liga'' komanda ''Sevilla'' nolēmusi uz vēl vienu sezonu pagarināt līgumu ar komandas galveno treneri Antonio Alvaresu, kurš par kluba treneri kļuva šī gada martā.

Antonio Alvaress par ''Sevilla'' galveno treneri kļuva šī gada martā, kad nomainīja šajā amatā Manolo Himenezu. Alvaress palīdzēja komandai izcīnīt ceturto vietu Spānijas čempionātā, kas dod iespēju kluba arī nākamajā gadā spēlēt UEFA Čempionu līgā. Tāpat ''Sevilla'' uzvarēja Spānijas kausa izcīņā, finālā pārspējot Madrides ''Atletico''.

Komandas vadība tikšanās reizē izteikusi apmierinātību ar Alvaresa darbu sezonas izskaņā. Tā vienprātīgi nolēmusi pagarināt līgumu ar Antonio Alvaresu vēl uz vienu sezonu. Iepriekš Alvaress bijis palīgs tādiem ''Sevilla'' galvenajiem treneriem kā Joakinam Kaparosam un Huandem Ramosam.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com