Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē būs zināmi čempioni telpu futbolā

Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē būs zināmi čempioni telpu futbolā
Foto: AFP

Šo sestdien, 27. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas pēdējās četras spēles Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā un pēc šīm cīņām noskaidrosies, kuri tad kļūs par 2010. gada spēcīgākajiem Liepājas telpu futbolistiem. Sākums no pulksten 15:00.

Pēdējās kārtas spēles tiek gaidītas ar lielu interesi, jo līdz pat pēdējām spēlēm vēl nav zināmi čempioni. Šobrīd turnīra līderi ir „Tosmares” futbolisti, taču viņi jau ir paspējuši aizvadīt visas 10 spēles. Taču galvenajiem pretendentiem „ColdGel” futbolistiem vēl ir viena spēle rezervē un uzvaras gadījumā pār „Olymp Sports” futbolistiem čempiona tituls nonāktu „aukstās želejas” futbolistiem.

Turpat netālu atrodas arī „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” futbolisti, turklāt arī šai komandai vēl ir iespējas kļūt par čempioniem, ar nosacījumu, ja tiks uzvarēta spēcīgā „UPTK” komanda un „ColdGel” zaudēs kaut punktu „Olymp Sports” futbolistiem.

Prātot par iespējamiem variantiem ir diezgan pāragri, jo viss tiks noskaidrots sestdienas pēcpusdienā no pulksten 15:00. Tāpēc visi ir laipni aicināti atbalstīt savējos. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs.

Spēļu kalendārs (27. marts):

15:00 Medzes pagasts - Grobiņas pagasts
16:00 ColdGel - Olymp Sports
17:00 Rajoņņiki - Nīca
18:00 UPTK - Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs

Norises vieta: LOC sporta zāle Nr. 4.
Ieeja: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs