Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

papildināts "Polonia" nolemj neparakstīt līgumu ar Lukjanovu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Polonia" nolemj neparakstīt līgumu ar Lukjanovu
Ivans Lukjanovs
Foto: Kuba Atys / Agencja Gazeta

Latvijas izlases pussargs Ivans Lukjanovs bija devies atrādīties Varšavas "Polonia", taču nav atstājis pietiekami labu iespaidu, tādēļ poļu klubs nolēmis viņam nepiedāvāt līgumu, tā ziņo kluba oficiālā mājaslapa.

26 gadus vecais Ivans Lukjanovs nu jau vairākus mēnešus ir bez kluba, jo nolēma neturpināt sadarbību ar Zaporožjes "Metallurg". Iepriekšējā nedēļā viņš devās uz Poliju, lai atrādītos Varšavas "Polonia". Sākotnēji poļu mediji ziņoja, ka līgums varētu tikt parakstīts pat līdz iepriekšējās piektdienas spēlei pret bijušo Lukjanova komandu "Lechia", tomēr līdz pat šodienai oficiāli nekādi papīri netika parakstīti. Kā ziņo komandas oficiālā mājaslapa, ar Lukjanovu (pavasara sezonas daļā noteikti) līgums nemaz netikšot parakstīts.

Interesanti, ka vēl vakar atzinīgus vārdus Lukjanovam veltīja "Polonia" galvenais treneris Pjotrs Stokovjecs: "Es lieliski zinu šo spēlētāju. 2008. gadā, kad strādāju "Widzew", aicināju viņu atrādīties komandā. Grūti atrast uzbrucēju, kurš regulāri gūst vārtus, bet tas ne vienmēr ir galvenais. Man ir nepieciešami futbolisti, kuri pilda noteiktas funkcijas, pie tam tas, ka Lukjanovs nesita vārtus citās komandās, nenozīmē, ka viņš nesitīs "Polonia" rindās."

"Polonia" meklēja pastiprinājumu uzbrukuma līnijā, jo ziemā komandu pameta trīs snaiperi, starp kuriem arī Latvijā labi pazīstamais Vladimirs Dvališvili (pārgāja uz "Legia"). "Polonia" lieliski iesākusi Polijas Ekstraklases sezonu, ar 29 punktiem 16 kārtās ieņemot ceturto vietu.

Jauna kluba meklējumos joprojām ir Ģirts Karlsons, kurš iepriekšējo gadu noslēdza "Liepājas Metalurgā". Kā ziņo Indonēzijas mediji, Karlsons šobrīd pārbaudās "Arema" komandā, kurā līdz šim spēlēja Deniss Romanovs. Pats futbolists šo informāciju gan ir noliedzis.

Toties Deniss Romanovs gan parakstījis līgumu ar citu Indonēzijas komandu "Pro Duta". Lai arī vienošanās ar komandu bija panākta jau labu laiku iepriekš, Denisam bija radušās problēmas ar darba atļauju, bet nu tās ir atrisinātas.

Izmantotie resursi:
Warszawa - Sport.pl
Sport.pl - Najnowsze informacje - pi³ka noæna -...
Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia
ksppolonia.pl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-26 12:50, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: bildi vareja ari labaku atrast
Tur neko nevar uzlabot!

  +6 [+] [-]

, 2013-02-26 13:08, pirms 11 gadiem
Nu Karlsons pats šobrīd atrodās Latvijā diez kā viņš pārbaudās?

  +3 [+] [-]

, 2013-02-26 13:11, pirms 11 gadiem
Nes LATVIJAS vārdu pasaulē.Vēl jau ir vietas kur spēlē ar basām kājām.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-26 13:14, pirms 11 gadiem
Lukjanovs diezvai bombardēs, viņš jau pats teica vienreiz, ka viņām īsti tā čuja nav, bet kā pussargs man viņš šķiet spējīgs. Labi, ka atgriezies apritē.

  +4 [+] [-]

, 2013-02-26 14:02, pirms 11 gadiem
mrPO rakstīja: Nu Karlsons pats šobrīd atrodās Latvijā diez kā viņš pārbaudās?
Pa skype - valodas eksāmens utt

  -3 [+] [-]

, 2013-02-26 14:07, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka mūsu mediji ''Polonia'' klubas mājaslapā ievietoto informāciju katrs interpretē savādāk. Vai tas saistīts ar valodas zināšanām?

Delfi:
Latvijas futbola izlases spēlētājs Ivans Lukjanovs pievienojies Polijas futbola čempionāta komandai Varšavas "Polonia", vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.
Latvijas futbolists Lukjanovs pievienojies...

  +2 [+] [-]

, 2013-02-26 14:50, pirms 11 gadiem
Šodien dīvaina diena Twitter / karliks20: Ohooo… izrādās,ka es ...

  +1 [+] [-]

, 2013-02-26 14:58, pirms 11 gadiem
mja... žurnālisti šodien labi pļūtī viens Indonēzijā, otrs jau sēž pie galda un paraksta līgumu... beigās babaaac
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-26 15:22, pirms 11 gadiem
mrPO rakstīja: mja... žurnālisti šodien labi pļūtī viens Indonēzijā, otrs jau sēž pie galda un paraksta līgumu... beigās babaaac
Nav dūmu bez uguns. Ok, Karlsons pašlaik tur nav, bet starp potenciālajiem spēlētājiem ir Persema Incar Mamoun

     [+] [-]

, 2013-02-26 17:54, pirms 11 gadiem
Nu grūti jau pēc tik ilgas nespēlēšanas acīmredzot pietiekami labi atrādīties. Ja nu neizdodas, var jau nākt kaut vai pussezonu līdz vasarai Virslīgā nospēlēt un tad doties tālākos meklējumos. Gan jau, ka šeit viņš kādam klubam noteikti noderētu. Tas pats attiecas arī uz bijušo kluba biedru Kožanu.

Tad Karļiks tomēr izskatās, ka paliek Liepājā?