Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sorensenu neinteresē pāreja uz ''Juventus''

Sorensenu neinteresē pāreja uz ''Juventus''
Tomass Sorensens
Foto: Scanpix Sweden

Dānijas izlases un Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Aston Villa'' vārtsargs Tomass Sorensens paziņojis, ka šis sezonas beigās nepievienosies Itālijas čempionāta ''Serie A'' klubam ''Juventus'', jo viņš nevēlas būt komandas otrais vārtsargs.

Tiek lēsts, ka Itālijas kluba ''Juventus'' galvenais treneris Klaudio Ranjeri ir ļoti ieinteresēts, lai Dānijas izlases vārtsargs vasarā pārietu uz viņa vadīto komandu.

Sorensens ir zaudējis vietu pamatsastāvā ''Aston Villa'' rindās, jo komandas galvenais treneris Martins O'Neils priekšroku labāk dod Skotam Kārsonam, kurš patreiz tiek izīrēts no ''Liverpool''.
Šīs sezonas beigās Sorensena vieta tiks apdraudēta, jo O'Neils plāno Kārsonu izpirkt. Reaģējot uz šo situāciju, Sorensens paziņojis, ka sezonas beigās meklēs sev jaunu darba vietu, kur viņš varēs spēlēt komandas pamatsastāvā.

Lai nu kā, Sorensens arī atklājis, ka nepāries uz ''Juventus'', jo zina, ka pirmais numurs itāļu kluba rindās ir Itālijas izlases vārtsargs Džanluidži Bufons un dānis nevēlas vienmēr būt aiz viņa muguras.

''Mana problēma ir vienkārša - es vēlos būt komandas pirmais vārtsargs un spēlēt regulāri'', laikrakstam ''Ekstra Bladet'' sacīja Sorensens.
''Esmu pārliecināts un pilnīgi droši apzinos, ka, ja ar Bufonu viss būs kārtībā, priekšroka vienmēr tiks dota viņam'', piebilda 31 gadus vecais vārtsargs.

Šajā sezonā ''Aston Villa'' komandas rindās Dānijas izlases vārtsargs nav piedalījies nevienā spēlē.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-02-26 23:46, pirms 17 gadiem
Tieši Kāns pēc šīs sezonas beidz karjeru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-27 09:17, pirms 17 gadiem
to reiniksrobis

Gan Bayernam,gan Sorensenam tāds variants varētu derēt.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-27 10:03, pirms 17 gadiem
Pretorieti---> Ja nederētu, tad nerakstītu... Bet ir jau vēl Rensings... Tas nekas, ka viņš ir caurums uz tālšāvieniem... Reakcija gan viņam laba... Bet ir jautājums, vai Bayern gribēs Serensenu... Ilgi neatradīsies tāds vārtusargs, kā Ollie... Žēl.

  +3 [+] [-]

, 2008-02-27 10:20, pirms 17 gadiem
nav slikts variants kana aizvietosanai...

  +1 [+] [-]

, 2008-02-27 10:22, pirms 17 gadiem
to reiniksrobis

Rensisngs mani nepārliecina.Vajadzīgs kas,stabilāks un augstākas klases.Vai arī jauns supertalants,kuru Reinsings varētu piesegt.Top klases vārtusasrgu būs pagrūti dabūt.
Pieļauju domu, ka nākamais vārtusargs numer viens nāks vai nu no Francijas,vai Nīderlandes Čempja.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-27 10:55, pirms 17 gadiem
Pretorieti---> Tad jau nav divu domu... Mandanda no Marseļas... Bet šaubos.... Man ticamāk liekas, ka būs kkas no Itālijas,Anglijas vai Spānijas... Rensings jau pats ir jauns supertalants... Pagājušajā ČL redzēji Bayern 2:2 Milan? Tur stāvēja Rensings... Dažas jau SUPERB bumbas izvilka... Man ticamākais variants liekas, ka varētu būt Mandanda,Serensens,Helton. Bet var jau pa lielāku piķi paņemt tādu GK no kāda cita granda- Almunia,Dida,Itandje,Hildebrands[neticu]... Ja nopirktu Karsonu vai Itandje, tad ilgi nebūtu jāuztraucas par jaunu GK... Jaunieši... Drehers baigais optimists... 3reiz sliktāks par Rensingu un 10x sliktāks par Kānu, gandrīz 2 gadus vecāks par Kānu, bet karjeru nebeidz, cerot, ka piedzīvos debiju Bayern sastāvā pēdējo 5 sezonu laikā... Čalis tikai dublieros tiek. Optimists.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-27 12:41, pirms 17 gadiem
To reiniksrobis

Nu Dida nav nopietni,nav vairs tas spēlētājs,Almunia-nedomāju, ka viņš mainīs pirmā vārtusarga vietu pret "varbūt pimā" vietu Bayernā.Hildebrands domāju paliks Valencia,jo vasrā Kūmans piepērkot klāt pāris aizsargus un nomainot pussargus izveidos stipru vienību.Karsons ir anglis,tākā noteikti paliks EPL.No taviem nosauktajiem Itandje varētu būt reālāks,taču Minheniešu vārtos vārtusargs ar savādāku ādas krāsu,domāju nevienam vien tas būtu šoks.Pašam grūti to būtu pieņemt,lai gan patīk šis vārtusargs,taču pēc blandā Kāna,kas liekas Bayern Vārtos stāvējis vienmēr,tas būtu ļoti neparasti.

  -1 [+] [-]

, 2008-02-27 16:56, pirms 17 gadiem
It kā Villā viņš uz soliņu nesēdētu. Lai tik pārvācās. Nakošgad varēs pacīnīties Eiropā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja