Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Gundars Zaburdajevs

Ronaldu diskvalificēts uz divām spēlēm

Ronaldu diskvalificēts uz divām spēlēm
Krištianu Ronaldu
Foto: AP/ Scanpix Sweden

Madrides "Real" futbolists Krištianu Ronaldo saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju par pārkāpumu pret pretinieku komandas "Malaga" spēlētāju Patriku Mtiligu.

Jau iepriekš ziņojām, ka Ronaldu mača 70. minūtē, cenšoties aizbēgt no Mtiligas, trāpīja viņam ar elkoni pa seju. Portugālis, kurš guva abus šīs spēles vārtus, tika noraidīts no laukuma, bet Mtiligam pēc mača tika konstatēts deguna lūzums.

Spānijas Futbola Federācija nolēma, ka Ronaldu pārkāpums nav bijis tīšs, tomēr viņš ir jāsoda par bīstamu spēli. Papildus diskvalifikācijai futbolistam būs jāsamaksā arī visai simbolisks 600 eiro sods, bet "Real" klubam piespriests 180 eiro sods.

Šī bija jau otrā reize šosezon, kad 24 gadus vecais spēlētājs ir noraidīts no laukuma. Decembrī, spēlē pret "Almeria", viņš saņēma divas dzeltenās kartītes.

Arī Ferdinands var tikt diskvalificēts

Nepatikšanas ir arī Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" aizsargam Rio Ferdinandam, kurš Anglijas kausa spēlē pret "Hull City"("United" uzvarēja ar 4:0) ar elkoni iesita "Hull" uzbrucējam Kreigam Feiganam. Līdzīgs pārkāpums kā Ronaldu, bet sankcijas var būt arī smagākas. Jāpiebilst, ka mača tiesneši šo incidentu neievēroja, tāpēc spēles laikā futbolists nekādu sodu nesaņēma.

Ferdinandam tiek dots laiks līdz trešdienai, lai sniegtu paskaidrojumu Anglijas Futbola Asociācijai par savu rīcību. Lieta tikšot izskatīta ceturtdien, bet kā visticamākais iznākums tiek paredzēta trīs spēļu diskvalifikācija. Jāpiebilst, ka šis bija pirmais futbolista mačs pēc atgriešanās laukumā. Iepriekš Ferdinands trīs mēnešus bija ārstējis muguras savainojumu.

Izmantotie resursi:
eurosport.com


, 2010-01-26 21:32, pirms 14 gadiem
Ar vārdu Ronaldu pagaidām vēl pasaule saprot īsto Ronaldo, šis CR
, 2010-01-26 21:33, pirms 14 gadiem
600 eiro vinjs nopelna 25 minūtēs !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Janciks
Slēpts komentārs: Gribulite
, 2010-01-26 21:39, pirms 14 gadiem
Autor! Gribēju pavaicāt, ja jau mēs tik latviski, visus uzvārdus latviskojam un rakstam tā, kā izrunājam, tad kādā sakarā ir Kreigs Fagans? Izrunā taču kā Feigans!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-26 21:44, pirms 14 gadiem
grosis7 rakstīja: Autor! Gribēju pavaicāt, ja jau mēs tik latviski, visus uzvārdus latviskojam un rakstam tā, kā izrunājam, tad kādā sakarā ir Kreigs Fagans? Izrunā taču kā Feigans!
Raksti autoram privati, ja kkas nepatik ..
, 2010-01-26 21:46, pirms 14 gadiem
Janciks rakstīja: Īstais Ronaldo spēlē eiropā nevis brazīlijā.
Uj kak zdes vsjo zapushino
, 2010-01-26 21:48, pirms 14 gadiem
grosis7 rakstīja: Autor! Gribēju pavaicāt, ja jau mēs tik latviski, visus uzvārdus latviskojam un rakstam tā, kā izrunājam, tad kādā sakarā ir Kreigs Fagans? Izrunā taču kā Feigans!
Labi gan, ka esi tik acīgs
, 2010-01-26 21:48, pirms 14 gadiem
Ferdinanda incidents:
dailymotion.com: Dailymotion - Rio Ferdinand's Apparent "Punch"...

Kurš United fans vēl aizrādīs citiem par Fair Play?
, 2010-01-26 21:49, pirms 14 gadiem
Mūsdienu futbols kļūst smieklīgs ! Kapēc netiek sodīti vaininieki Francijas - Īrijas mačā ? Kapēc vakar ieskaitīja vārtus pret Kamerūnu, ja bumba atsitās pret vārtu stabu ? Kapēc Valensijas - Tenerife spēlē spēlētāji spēlē ar tokām pa soda laukumiem, bet tiesneša svilpe klusē ?

A te gudrinieki skatās atkārtojumus pēc spēlēm un nosaka sodus, smieklīgi..
, 2010-01-26 21:53, pirms 14 gadiem
Jaymen rakstīja: A te gudrinieki skatās atkārtojumus pēc spēlēm un nosaka sodus, smieklīgi..
Tā ir normāla prakse. Lai nepaliek nesodīti par klaju rupjību. Itālijā dara tāpat. Vismaz atsevišķo valstu federācijas kaut ko dara lietas labā, ko nevarētu teikt par starptautiskajām federācijām.
, 2010-01-26 21:57, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Ferdinanda incidents:
dailymotion.com: Dailymotion - Rio Ferdinand's Apparent "Punch"...

Kurš United fans vēl aizrādīs citiem par Fair Play?
Piemēram Es! Atdzīstu, ka Ferdinads nospēlēja rupji, taču Feigans visu spēli uzprasījās. Viņš ir ļoti rupjšs spēlētājs, bieži nospēlē ļoti asi pret aizsargiem un rupji pārkāpj noteikumus plus šajā konkrētajā spēlē vēl speciāli uztriecās vārtusargam virsū! Un esmu arī pārliecināts, ka tieši tad, kad Ferdinands atbildēja, Feigans atkal provocēja! Feigans noteikti nebija bez vainas.
, 2010-01-26 21:57, pirms 14 gadiem
Jaymen rakstīja: Mūsdienu futbols kļūst smieklīgs ! Kapēc netiek sodīti vaininieki Francijas - Īrijas mačā ? Kapēc vakar ieskaitīja vārtus pret Kamerūnu, ja bumba atsitās pret vārtu stabu ? Kapēc Valensijas - Tenerife spēlē spēlētāji spēlē ar tokām pa soda laukumiem, bet tiesneša svilpe klusē ?

A te gudrinieki skatās atkārtojumus pēc spēlēm un nosaka sodus, smieklīgi..
Vēl viena lieta ir sodīt spēlētājus par rupjību, bet pavisam kas cits ir meklēt vēlāk vainīgos tiesnešu kļūdās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-26 22:01, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Ferdinanda incidents:
dailymotion.com: Dailymotion - Rio Ferdinand's Apparent "Punch"...

Kurš United fans vēl aizrādīs citiem par Fair Play?
Nu pag, to, kas tur pa īstam notika zina tikai Feigans un Ferdinands.Mazums Feigans izprovocēja ( ko viņš, staprcitu, darīja visas spēles garumā, atklāti smīkņājot tiesnesim sejā un plaudējot, parādot savu neapmierinātību, kā arī iesaistoties sarunās ar United spēlētājiem ).Ferdinands patieks kas bija, dabūs sodu un viss.Kāds sakars ar fair play?Vajadzēja iet pie tiesneša uzreiz pēc incidenta, vēl pasaki...
, 2010-01-26 22:26, pirms 14 gadiem
Jurchiks413 rakstīja: Nu pag, to, kas tur pa īstam notika zina tikai Feigans un Ferdinands.Mazums Feigans izprovocēja ( ko viņš, staprcitu, darīja visas spēles garumā, atklāti smīkņājot tiesnesim sejā un plaudējot, parādot savu neapmierinātību, kā arī iesaistoties sarunās ar United spēlētājiem ).Ferdinands patieks kas bija, dabūs sodu un viss.Kāds sakars ar fair play?Vajadzēja iet pie tiesneša uzreiz pēc incidenta, vēl pasaki...
Ai nu ko tur vairs. Ne1 nav balts un pūkains.
, 2010-01-26 22:38, pirms 14 gadiem
Gribulite rakstīja: smukulitim nelagi sanacis

pilnigi jaraud
ahahaha. nabags, vai ne?
, 2010-01-26 23:24, pirms 14 gadiem
Parodija par Futbolu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-27 14:02, pirms 14 gadiem
Gopniks rakstīja: ahahaha. nabags, vai ne?
Labs niks
Masimiljāno Allegri ar iegūto Itālijas kausu. Foto: Zumapress/Scanpix
2

''Juventus'' pēc izcīnītā Itālijas kausa no amata atbrīvo galveno treneri

A sērijas komanda Turīnas ''Juventus'' šodien oficiāli paziņojusi, ka no galvenā trenera amata atlaidusi Masimiljāno Allegri, kurš Itālijas kausa finālā pret ''Atalanta'' vairākkārtīgi zaudējis savaldību.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Ukrainas izlases futbolists Oleksandrs Zinčenko. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
5

Ukrainas ''Euro 2024'' kandidātos pulcē valsts spilgtākās futbola zvaigznes

LETA. Ukrainas vīriešu futbola izlases paplašinātajā kandidātu sarakstā iekļauts arī Spānijas čempionāta labākais vārtu guvējs Artems Dovbiks.