Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Pelē kļūs par rekordistu

Slavenais brazīliešu futbolists Pelē būs viens no vairāk nekā 120 spēlētājiem, kuriem tiks piešķirtas zelta medaļas par uzvaru Pasaules kausa izcīņā.

Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) prezidents Zeps Blaters paziņojis, ka FIFA apbalvos tos spēlētājus, kuri nav piedalījušies Pasaules kausa izcīņas finālmačos laika posmā no 1930. līdz 1974. gadam, taču bijuši uzvarētāju sastāvā pārējos mačos.

Tādējādi Pelē kļūs par vienīgo spēlētāju futbola vēsturē, kura kontā būs trīs zelta medaļas no pasaulē svarīgākā sporta notikuma. Viņš Brazīlijas izlases sastāvā uzvarēja 1958. un 1970. gadā, kā arī 1962. gadā, tažu traumas dēļ izlaida finālmaču pret Čehoslovākiju.

Izmantotie resursi:
www.reuters.com
Foto: AFP

  +2 [+] [-]

, 2007-11-25 16:27, pirms 17 gadiem
viena medaļa vairāk via mazāk, var redzēt, ka FIFAi nav ko darīt, tā vietā lai risinātu kādas iekšējas problēmas nodarbojas ar muļķībām... Nu un, ka vēl vienu medaļu dabūja, tas Pele spožāks/bālāks zvaigzne! Viņš ir leģenda neskatoties uz to, ka FIFA iedod vēl kādu medaļu... manuprāt tukša medaļa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-26 13:19, pirms 17 gadiem
Bet no otras puses skatoties. Viņš visu čempi nocīnījies, a dēl vienas spēles nedabon medaļu arī kaut kā šķībi