Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Skonto" dodas uz otro treniņnometni Turcijā

Jānis Pārums

"Skonto" dodas uz otro treniņnometni Turcijā
"Skonto" galvenais
treneris Pols Ešvorts

Futbola klubs "Skonto" svētdien, 24. februārī dodas uz Turciju, kur līdz 7. martam aizvadīs otro treniņnometni pirms jaunās sezonas. Uz Turciju dodas 25 futbolisti, kuriem treniņnometnes ietvaros ir ieplānots aizvadīt četras pārbaudes spēles.

Uz Turciju dodas vārtsargi Pāvels Doroševs, Hermanis Māliņš un Vitālijs Meļņičenko, aizsargi Jozefs Pjačeks, Dāvids Gamezardašvili, Raivis Hščanovičs, Sergejs Kožans, Vitālijs Smirnovs, Vadims Gaiļus un Sergejs Golubevs, pussargi Vitālijs Astafjevs, Aleksandrs Cauņa, Aleksejs Višņakovs, Andrejs Pereplotkins, Aleksandrs Fertovs, Klaudio, Viktors Morozs, Oļegs Laizāns un Igors Kozlovs, kā arī uzbrucēji Žuniors, Vladimirs Dvališvili, Marians Pahars, Gatis Kalniņš, Kristaps Blanks un Ivans Lukjanovs.

Kopā ar komandu uz otro treniņnometni Turcijā savainojuma dēļ nedevās pussargs Igors Semjonovs, savukārt aizsargs Zāli Eliava izmēģinās spēkus kādā citā klubā.

Otrajā treniņnometnē Turcijā "Skonto" pagaidām ir ieplānotas četras pārbaudes spēles. Pirmā no tām notiks 27. februārī, taču pretinieks pagaidām vēl nav zināms. 2.martā "Skonto" tiksies ar Krievijas pirmās līgas klubu "Kubaņ", 3.martā pārbaudes spēles pretinieks arī vēl nav zināms, bet 6.martā "Skonto" mērosies spēkiem ar Krievijas pirmās līgas vienību "Nosta".

Jau 12.martā "Skonto" dosies laukumā "Triobet" Baltijas līgas ietvaros, kad izbraukumā tiksies ar Tallinas klubu "Levadia".

Informāciju sagatavoja:
Andris Ondzulis, "Skonto FC" preses sekretārs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-02-24 16:18, pirms 17 gadiem
Nuu Turicija ziemaa ir +23 un casaraa ir vasaraa ir ap +32..

Takaa pie mums turcijas nav!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-24 16:21, pirms 17 gadiem
laikapstaalji ir viens faktors, tomeer manupraat svariigaakis ir esot maajas ir draugi, draudzenes un veel visas citas iespeejas laiku pavadiit, tachu aizbraucot buutibaa divas nedeeljas vairaak vai mazaak maximaals kapinsh.. lietas, ka nodarbina arpus treninjiem ir stirpi mazaak..

  -2 [+] [-]

, 2008-02-24 16:30, pirms 17 gadiem
Kā tas nākas, ka viņi nezin pret ko spēlēs?

     [+] [-]

, 2008-02-24 22:29, pirms 17 gadiem
kaut kadas murgs