Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Nenotiks "Skonto" pārbaudes spēle

Nenotiks "Skonto" pārbaudes spēle
Foto: Romualds Vambuts

Ceturtdien, 24.janvārī nenotiks ieplānotā pārbaudes spēle starp LMT Virslīgas klubu "Skonto" un "Olimps" futbolistiem. 26. janvārī "Skonto" aizvadīs divus mačus ar Lietuvas augstākās līgas klubu "Suduva".

Ar "Suduva" klubu "Skonto" šogad būs jātiekas arī "Triobet" Baltijas līgas turnīrā. Abas pārbaudes spēles risināsies sporta kompleksā "Ķeizarmežs", laukumā ar kupolu. Maču sākums plkst. 12.00 un 14.00.

Pagājušajā sezonā "Suduva" Lietuvas čempionātā izcīnīja otro vietu, par 15 punktiem atpaliekot no čempiones "Kaunas", bet par diviem punktiem apsteidzot trešajā vietā esošo "Ekranas" komandu.

No 3. februāra līdz 17. februārim "Skonto" aizvadīs pirmo treniņnometni Turcijā, bet no 24. februāra līdz 7. martam otro treniņnometni Turcijā.

Informāciju sagatavoja:
Andris Ondzulis, "Skonto" preses sekretārs

     [+] [-]

, 2008-01-23 19:37, pirms 17 gadiem
Lai veicas SKONTO ! Vienīgi sezonai sākoties novēlējums apsardzei nepārbaudīt katru kabatu un neķerties pie intīmajām vietām !!! Tā jau maz skatītāju !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-23 22:03, pirms 17 gadiem
Artjoms, ja tu sekotu TTT/Rīga pagājuša pusgada gaitām Lietuvas Sieviešu basketbola čempionātā, tev tas nosaukums neliktos interesants

btw interesanti - nezināu ka augsta līmeņa klubi arī sēj nokapāt divas spēles dienā