Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Andreasens pievienojas "Fulham"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Andreasens pievienojas "Fulham"
Leons Andreasens
Foto: AFP

Brēmenes "Werder" dāņu pussargs Leons Andreasens nolēmis karjeru turpināt Londonas "Fulham" komandā, kas par futbolistu Brēmenei samaksājusi krietnu naudas summu.

24 gadus vecais Dānijas izlases un nu jau bijušais Brēmenes "Werder" pussargs Leons Andreasens sarunās ar "Werder" vadību panāca vienošanos, ka var pamest klubu starpsezonu periodā. Anglijas premjerlīgas klubs Londonas "Fulham" par Andreasena iegādi "Werder" samaksājis summu, kas svārstās no 3 līdz 4 miljoniem eiro.

"Werder" direktors Klauss Allofs notikušo komentēja lietišķi: "Leons neredzēja iespēju iekļauties komandas pamatsastāvā, tādēļ vēlējās pamest komandu. Pieņēmām viņa izvēli un mēģinājām izrādīt pretimnākšanu sarunās - Londonas "Fulham" mums piedāvāja apmierinošu summu par viņa iegādi. Mēs viņu uzskatām par labas kvalitātes spēlētāju, taču savainojumu citu iemeslu dēļ Leonam nesanāca iekļauties komandas pamatsastāvā."

"Leons vienmēr bijis nedaudz nepacietīgs. Arī tagad viņš vēlējās mainīt apstākļus, un, lai arī diezin vai viņš spēlēs vairāk nekā pie mums, Andreasens noteikti progresēs. Vēlam viņam veiksmi Anglijas premjerlīgā," par pāreju izteicās "Werder" galvenais treneris Tomass Šāfs.

Brēmenē Andreasens spēlēja no 2005. gada, uz gadu gan viņš tika izīrēts "Mainz" klubam. Šosezon dāņu futbolists Bundeslīgā aizvadīja 10 spēles un guva divus vārtus. Dānijas izlasē Andreasens iekļāvās pagājušajā gadā, septiņās spēlēs viņš spējis gūt vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
www.werder.de
de.wikipedia.org

  +1 [+] [-]

, 2008-01-23 23:28, pirms 17 gadiem
gaidam M domas par so darijumu..

  +3 [+] [-]

, 2008-01-23 23:53, pirms 17 gadiem
Andreesens? Visai augstas kvalitaates futbolists, ja vinjam uzticas un ljauj speeleet, vismaz taads iespaids radaas no vinja pussezonas Maincaa. Miil uznjemties iniciatiivu, sist pa vaartiem un reizeem traapiit. Diemzheel Leons nav ideaals rezervists, biezhi suudzas, ka netiek laukumaa, un tad kad tiek laukumaa bez speelju prakses, raada nestabilu sniegumu, kas svaarstaas no neapmierinosha liidz pusliidz labam. Rakstura zinjaa vinsh ir liidziigs Muhamedam Zidanam, abiem ideaala vieta buutu Maincaa, bet vinji jau meklee lielo pikji...

Ardievu, Leon, un paldies vismaz, ka paarej uz aarzemeem. Lai veicas.

  +4 [+] [-]

, 2008-01-24 00:07, pirms 17 gadiem
No otras puses, Breemenes pussargu liinija kljuust aizvien tukshaaka, jo shogad blakus Djeego un Jensenam pamatsastaavaa ir divas briivas vietas. Hants un Vranjess pashi ir nestabili, Baumans jau sen iet no kalninja lejinjaa(i), bet Torstens driiz varees kljuut par reklaamzvaigzni milziigajaa gjipsha un krukju biznesaa Tas, ka cits peec cita makshkjeres tin Andreesens, Borovskis un Karloss Alberto, kopeejo situaaciju neuzlabo nekaadi, jo ar Andreesena transfera ienaakumiem taisni pietiks, lai maksaatu Karlosam Alberto algu, kameer vinsh speelee Braziilijaa. Veelaakais naakamsezon Alofsam un Shaafam buus jaaaktivizeejas transferu jomaa, citaadi pashiem naaksies vilkt kaajaas buchus.

     [+] [-]

, 2008-01-24 00:21, pirms 17 gadiem
Vienīgais, kurš no Werder pussargu līnijas man uz doto brīdi ir žēl, ir Fringss... Tu labi pateici par to reklāmu... Reāli, ir jau arī aizsargi kas var spēlēt pie pussargiem... Kas tad jums Borovskī nepatīk? Vēl jau viņš ir Werder īpašums... padoms konkurentiem: Nepārdodiet Diego, savādāk paliksiet bez panākumiem ilgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-01-24 12:58, pirms 17 gadiem
Borovskis jau gribot Breemeni pamest, jo te tuvaakaa sievieshu bazniica (Frauenkirche) esot paaraak taalu Timbo nav nekaads iipashums, un peec shiis sezonas vinjam ir visas tiesiibas iet uz visaam chetraam debess puseem, man pret to nav nekaadu iebildumu. Par Djeego - nav jau taa, ka Werder gribeetu no vinja shkjirties, bet Werder noteikti respekteetu pasha Djeego veelmes savas karjeras plaanoshanaa. Tikai ar taadu attieksmi Werder var cereet, ka vinju komandaa veel kaadreiz paraadiisies taadas klases futbolisti kaa Mikuu vai Djeego

Par Daanijas izlases speeleetaajiem man diemzheel ir zinaams vismaz viens ljoti beediigs piemeers, Esbens Hansens. Kaizerslauternaa pirms paaris dienaam atviegloti nopuutaas, kad shis Daanijas izlases pussargs beidzot aizvaacaas atpakalj uz savu veco klubu, un FCK atguva veselas divas treshdaljas no saakotneejaas transferu summas. Arii par Tomasonu nevaru teikt neko labu, bet Jensens shogad ir izcils.

  +2 [+] [-]

, 2008-01-24 13:01, pirms 17 gadiem
nu Borovskis būs līdz sezonas beigām, bet K.Alberto pēc sezonas atgriezīsies... kkā jau izvilks, bet derētu gan vēl kādu iegādāt. Baumans ilgi nevilks, Hants jau vairāk pa uzbrukumu dzīvojas...