Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Del Pjero spēlēt uz ASV tomēr nedosies

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Del Pjero spēlēt uz ASV tomēr nedosies
Alesandro Del Pjero
Foto: Digitale/Scanpix

Itālijas A Sērijas futbola kluba Turīnas "Juventus" futbolists Alesandro Del Pjero paziņojis, ka, pretēji iepriekš ziņotajam, viņš pēc šīs sezonas nedosies spēlēt uz ASV.

Iepriekš tika ziņots, ka itāļu medijs La Gazzetta dello Sport izplatījis informāciju, ka Del Pjero pēc šīs sezonas beigām dosies spēlēt uz Amerikas Savienotajām Valstīm - uz "Major League Soccer" (MLS) klubu Ņujorkas "Red Bulls". Futbolists esot izlēmis pirms lēmuma pieņemšanas konsultēties ar ģimeni un tagad sniedzis atbildi savā "Facebook.com" profilā.

"Draugi, atbildot uz tiem daudzajiem jautājumiem, ko esat uzdevuši pēdējo dienu laikā, es varu teikt – jā, tā ir patiesība. Es šovasar došos uz ASV… brīvdienās, bet noteikti atgriezīšos," raksta Del Pjero.

35 gadus vecais futbolists "Juventus" spēlē jau kopš 1993. gada un šobrīd praktiski uzskatāms par kluba simbolu. Šosezon viņam 19 A Sērijas spēlēs septiņi gūti vārti.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-04-22 21:18, pirms 14 gadiem
Policija.mekle rakstīja: Žēl ka Del Pjero netika un netiks uzaicināts uz izlasi, jo vienmēr izlases rindās spēlējis vienkarši fantastiski!
tiešām žēl, tas ir viens no iemesliem, kādēļ itāļi nevarēs atkārtot panākumu

  -2 [+] [-]

, 2010-04-22 22:44, pirms 14 gadiem
Delpjero noteikti arī tagad iederētos!
Viņš nekad nav bijis skrējējs, bet viņam ir reti spēcīgs un precīzs lielgabals un viņš ir gudrs uzbrucējs!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-22 22:48, pirms 14 gadiem
nevar nepiekrist augstāk minētajam, bet ir vairāki, kuri ir tikpat gudri, spēcīgi un vēl pluss ātri, kā viņš. bet labāki... grūti to pieņemt, bet tā ir. lai gan prieks, ka negrasās nekur doties prom.

     [+] [-]

, 2010-04-22 23:01, pirms 14 gadiem
kasagrande rakstīja: tiešām žēl, tas ir viens no iemesliem, kādēļ itāļi nevarēs atkārtot panākumu
Nu visp jau 2006. g. viņš bija izlases rezervists, un uzvarēja komanda, nevis del Pjero.
Pēc šīs sezonas snieguma viņam pilnīgi pamatoti nav vietas izlasē.

  -2 [+] [-]

, 2010-04-23 01:48, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Nu visp jau 2006. g. viņš bija izlases rezervists, un uzvarēja komanda, nevis del Pjero.
Pēc šīs sezonas snieguma viņam pilnīgi pamatoti nav vietas izlasē.
Daudzi, kas neseko līdz, to nesaprot. Viņiem vārds Delpjero ir izcilība, ar neko citu tas nesaistās. Realitātē viņš izlasē vnk nav vajadzīgs un pats to arī saprot, jau būdams no tās aizgājis. Acis ir jāatver, cilvēki!

  -2 [+] [-]

, 2010-04-23 08:45, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: nevar nepiekrist augstāk minētajam, bet ir vairāki, kuri ir tikpat gudri, spēcīgi un vēl pluss ātri, kā viņš. bet labāki... grūti to pieņemt, bet tā ir. lai gan prieks, ka negrasās nekur doties prom.
Nu es nesaku, ka viņš ir pats labākais. Bet kaut kas īpašs viņam ir!

Mixes viņš ir izcilība! Es arī piekrītu, ka tagad viņš izlasē diez gan pelnīti netiek, kaut gan Itālijai ir pamatīgs haos ar uzbrucējiem.
Lai nu kā- veiksmi šim sportistam!

     [+] [-]

, 2010-04-23 11:16, pirms 14 gadiem
īpašs ir viņa uzvārds un tas, kāds viņš bija pēdējos 10 gadus. tas ir īpašs. bet no izcilības skilā vairs praktiski nekā nav palicis. šosezon viņam ir neiedomājams regress. ja pagājušā sezonā viņš vēl izcēlās ar labām spēlēm, tad šogad Juves faniem ir sāpīgi skatīties uz to, cik patiesībā slikts ir Del Pjēro...

  -1 [+] [-]

, 2010-04-23 12:07, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: īpašs ir viņa uzvārds un tas, kāds viņš bija pēdējos 10 gadus. tas ir īpašs. bet no izcilības skilā vairs praktiski nekā nav palicis. šosezon viņam ir neiedomājams regress. ja pagājušā sezonā viņš vēl izcēlās ar labām spēlēm, tad šogad Juves faniem ir sāpīgi skatīties uz to, cik patiesībā slikts ir Del Pjēro...
Nu bet viņam jau ir 35!
Kā arī šī sezona vispār juvei ir reti štruntīga!
Un arī uzvārds ir jānopelna!

     [+] [-]

, 2010-04-23 13:13, pirms 14 gadiem
arvids1991 rakstīja: Nu bet viņam jau ir 35!
Kā arī šī sezona vispār juvei ir reti štruntīga!
Un arī uzvārds ir jānopelna!
tā ir. un?