Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Inter'' noskata jauno horvātu talantu

''Inter'' noskata jauno horvātu talantu
Ivans Rakitičs
Foto: AP

Itālijas čempionāta ''Serie A'' futbola klubs ''Inter'' izrādījuši nopietnu interesi par Vācijas Bundeslīgas kluba ''Schalke'' 19 gadus veco Horvātijas izlases pussargu Ivanu Rakitiču.

Rakitiča aģents apstiprinājis runas, ka par jauno horvātu talantu interesi izrādījuši pašreizējie Itālijas čempioni ''Inter''.

19 gadus vecais spēlētājs jau ir aizvadījis sešas spēles Horvātijas izlases sastāvā un tiek uzskatīts par vienu perspektīvākajiem spēlētājiem Eiropas futbolā.

Cik zināms, ''Inter'' kluba sporta direktors Marko Branka personīgi uzņēmies atbildību par jaunā spēlētāja gaitām un cītīgi seko līdz viņa spēlei ''Schalke'' komandas rindās.

''Inter'' varētu mēģināt jauno talantu iegādāties jau šajā vasarā, jo pēc Eiropas čempionāta, kas šovasar norisināsies Austrijā un Šveicē, Rakitiča cena varētu manāmi pieaugt, ja viņš attaisnos uz sevi liktās cerības.

''''Inter'' jau labu laiku izrāda interesi par Rakitiču. Viņš ir ļoti labs un, varētu teikt, interesants spēlētājs. Viņa sniegums laukumā uzlabojas ar katru spēli. Ja ''Inter'' kluba vadība šīs sezonas beigās izteiks piedāvājumu, darījums tiks paveikts ļoti ātri un Rakitičs pārcelsies uz Milānu'', atklāja Rakitiča aģents Marko Naletiličs.

Šajā sezonā Rakitičs ''Schalke'' komandas rindās ir piedalījies 24 spēlēs, no kurām piecās nācis laukumā uz maiņu, guvis divus vārtus un izdarījis četras rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-02-21 23:30, pirms 17 gadiem
Baigais talants... Viens no retajiem Scheisseriem, kurš patīk... Bet Printer? Nedomāju viss... Protams, ka tur viņš būtu viens no komandas līderiem u.t.t. bet Juve arī pussargu meklē... Milānai noderētu ja būtu pa kādiem 10 gadiem vecāks...

  +2 [+] [-]

, 2008-02-21 23:31, pirms 17 gadiem
Loti talantigs pussargs. Redzeju vina speles Schalke. Un tur vins speleja iespaidigi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-22 09:02, pirms 17 gadiem
aizies un sačakarēs savu karjeru. lai tagad vēl progresē Gelzenkirhenē. Milānā viņam būs grūti tik sākumsastāvā. Ja ie - pazaudēs laimi.

  +3 [+] [-]

, 2008-02-22 11:59, pirms 17 gadiem
Kicker zinjo, ka Rakitichs esot teicis "Inter ir liels klubs, kuram nevar teikt "nee"" Vai tieshaam Gazpromkirhene turpina zaudeet jaunos talantus? Driiz vinjiem paliks tikai Rosts, Bordons, Ernsts, Asamoa un Kuranji, kuru Scheisses vadiiba turpinaas paardot faniem kaa cilveeku, par kuru puse pasaules esot gatavi maksaat 40 miljonus un vairaak, bet kuru vinji netaisoties paardot...

  +1 [+] [-]

, 2008-02-22 15:37, pirms 17 gadiem
Varētu būt vērtīgi...!