Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Portsmouth'' lūko pēc čehu dueta

''Portsmouth'' lūko pēc čehu dueta
Milans Barošs un Patriks Bergers
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs ''Portsmouth'' ir izteicis piedāvājumu Francijas kluba ''Lyon'' un Čehijas izlases uzbrucējam Milanam Barošam, kā arī Premjerlīgas futbola kluba ''Aston Villa'' pussargam Patrikam Bergeram.

Baroša aģents Pavels Paska atklājis, ka Premjerlīgas klubs ''Portsmouth'' mēģina panākt vienošanos ar Francijas čempioniem par Baroša pāreju uz angļu klubu, kur viņš varētu pievienoties savam tautietim Bergeram, ja arī viņu ''Portsmouth'' spēs iegūt no ''Aston Villa''.

Barošs ir nedaudz noslīdējis ēnā, jo lielisku sniegumu ''Lyon'' kluba rindās pašreiz rāda Karims Benzema. Arī brazīlietis Freds, par kuru klīda runas, ka viņš varētu pamest komandu, tomēr paliks kluba sastāvā, kas vēl vairāk samazinātu Baroša iespēju tikt pie vēlamā spēles laika.
Čehijas izlases spēlētājs nepiedalījās pēdējā Francijas čempionāta spēlē, kurā ''Lyon'' piekāpās ''Lens'' futbolistiem ar rezultātu 0:3.

Baroša aģents arī atklājis, ka ''Portsmouth'' komandas galvenais treneris Harijs Rednaps ir liels Baroša spēles stila piekritējs.

Bijušais Baroša komandas biedrs Čehijas izlasē un ''Liverpool'' komandā Bergers arī atrodas tajā spēlētāju sarakstā, kurus savā komandā labprāt redzētu Rednaps.
''Es pats personīgi nosūtīju ''Portsmouth'' piedāvājumu ''Lyon'' kluba vadībai. Harijs Rednaps tiešām izrāda nopietnu interesi par Milana iegādi,'' sacīja Baroša aģents.
''Barošs varēs pievienoties Bergeram, jo visdrīzāk viņš arī pametīs savu klubu ''Aston Villa'' janvāra transfēru perioda laikā,'' piebilda Paska. Bergeram līgums ar ''Aston Villa'' beigsies šīs sezonas beigās.

Atgādināsim, ka nesen ''Portsmouth'' klubam pievienojās Londonas ''Arsenal'' spēlētājs Lassana Diarra.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-01-21 22:01, pirms 17 gadiem
hmm laikam mazliet biju izlaidis kko garām, bet likās ka Bergers jau aizgājis, bet nekā!

  -2 [+] [-]

, 2008-01-21 22:02, pirms 17 gadiem
Smieklīga bilde...

  +2 [+] [-]

, 2008-01-21 22:10, pirms 17 gadiem
nebutu slikts variants Portsmouth klu

  -2 [+] [-]

, 2008-01-21 22:21, pirms 17 gadiem
Neka nespid!! Barosa ista vieta- Lyonaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-22 11:25, pirms 17 gadiem
latgaliits - naakamgad TOP 3??
es domaaju ka Portsmouth ilgaaku laiku vajadzeetu lai tiktu liidz TOP 3!!
buusim reaalisti..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-24 15:17, pirms 17 gadiem
latgaliit, par stadionu es Tev varu piekrist. fanu Portsmouth ir daudz, stadions vienmeer ir aizpildiits taadeelj nodereetu vietu papildinaajums!
Pompey ir labs un sabalanseets sastaavs, man patiik vinju speele, bet TOP 3 buutu takaa paarveerteets. uz sho briidi ljoti reaali kandidaati uz lielaa chetrinieka izjaukshanu ir Man.City! Eriksons sho komandu ir paarveidojis pilniibaa un konkurence ar Pool buus liela (gadiijumaa ja Pool vadiiba tomeer beigu beigaas neizdomaa nomainiit Benitezu).
Portsmouth ir stabila seshinieka komanda un par konkurentiem var uzskatiit Villa, Everton, City un Blackburn! liidz Arsenal, MU un Chelsea veel jaapaaugaas! pashreiz shiis komandas t.i City un Portsmouth luuko peec komandu pastiprinaajumiem, jo veelas konkureet ar lielajaam komandaam. nevar izsleegt ka uz laukuma konkurenci shiis komandas speej izraadiit, bet ne tabulaa!
jaa, kaadeeiz, ar laiku TOP 3...kaadeelj gan nee!
naakamsezon? nedomaaju viss!