Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Fergusons aizstāv braucienu uz Saūda Arābiju

Fergusons aizstāv braucienu uz Saūda Arābiju
Sers Alekss Fergusons
Foto: AFP

Anglijas Prejerlīgas līdervienības Mančesteras ''United'' galvenais treneris sers Alekss Fergusons veltījis atzinīgus vārdus iespējai visai komandai sezonas vidū uz četrām dienām aizbraukt uz Saūda Arābiju. Paredzams, ka laiks tiks veltīts gan atpūtai, gan treniņiem.

Anglijas plašsaziņu līdzekļi kritizējuši ''United'' par došanos uz Tuvajiem Austrumiem, galveno iemeslu minot naudas pelnīšanu. Iespējams, ka šādi ''United'' papildinās gan savu kasi, gan fanu pulku arī Saūda Arābijā, kur pirmdien tiks aizvadīta draudzības spēle ar vietejo klubu ''Al Hilal''.

Fergusons gan uzskata, ka siltais klimats nāks tikai par labu spēlētājiem pat par spīti tam, ka jau nākamajās brīvdienās ''United'' Premjerlīgā nāksies spēkoties ar Totenhemas ''Hotspurs'' vienību.

''Trešdien un ceturtdien mums siltos laika apstākļos būs vairāki treniņi, un domāju, ka tas viss nāks mums par labu pirms dosimies atpakaļ uz Mančesteru,'' sacīja ilggadējais ''sarkano velnu'' vadītājs. ''Dažus gadus atpakaļ sezonas vidū devāmies uz Dubaiju un vēlāk uzvarējām FA Kausā, tādēļ tur nav nekā slikta.''

''United'' patlaban Premjerlīgas kopvērtējuma tabulā ir vienāds punktu skaits ar Londonas ''Arsenal'', taču ''United'' atrodas vietu augstāk gūto un zaudēto vārtu attiecības dēļ. Trešajā vietā patlaban ierindojas Londonas "Chelsea'', kas atpaliek no līderiem par četriem punktiem.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

     [+] [-]

, 2008-01-21 14:16, pirms 17 gadiem
Ir jau ir šis brauciens peļņas gūšanas nolūkos.
Tai pašā laikā fakts ir arī tāds, ka līdzīgas iespējas nopelnīt United parādās bieži, bet izmantotas tiek tikai tās, kas pēc Fergusona domām nekaitē komandas sniegumam nozīmīgākajos turnīros. Un ja reiz Fergusons uzskata, ka šis brauciens nekaitēs, tad, kāds ir iemesls apšaubīt pieredzējušos treneri?

     [+] [-]

, 2008-01-21 14:38, pirms 17 gadiem
kaiteet jau nevajadzeetu shim braucienam nekaadaa zinjaa. naakoshaa United speele ir 6dien pret Spurs (FA Kauss) un ir laiks lai vareetu arii aizbraukt kautkur uz siltaaku vietu gan treninja gan atpuutas noluukos.