Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Hicfelds nevar izlemt - palikt vai aiziet

Hicfelds nevar izlemt - palikt vai aiziet
Otmārs Hicfelds
Foto: AFP

Vācjas Bundeslīgas futbola kluba Minhenes ''Bayern'' komandas galvenais treneris Otmārs Hicfelds joprojām nav izlēmis par savu nākotni vācu kluba rindās.

Pēc vakardienas UEFA kausa spēles pret grieķu ''Aris'', kurā ''Bayern'' sagrāva savus pretiniekus ar rezultātu 6:0, vācu TV kanāla ProSieben pēcspēles intervijā Hicfelds noliedza baumas par viņa iespējamo demisiju, ja vācu klubs nekvalificētos UEFA kausa nākamajai kārtai.

''Es zinu, ko es darīšu turpmāk un par savu lēmumu paziņošu ''Bayern'' kluba vadībai janvāra beigās,'' saka Hicfelds, kurš ir galvenais kandidāts uz Šveices izlases galvenā trenera vietu. ''Es viennozīmīgi palikšu šeit līdz šīs sezonas beigām, bet, kas notiks tālāk - laiks rādīs,'' piebilst Hicfelds, kad tika jautāts vai viņš pametīs ''Bayern'' jau janvārī.

Atgādināsim, ka klīda baumas par Hicfelda atlaišanu, jo vācu klubs pēdējās astoņās aizvadītajās spēlēs spējuši uzvarēt tikai divas reizes. Pašlaik ''Bayern'' Vācijas Bundeslīgas turnīra tabulā dala pirmo vietu ar Brēmenes ''Werder'', apsteidzot savus konkurentus tikai labākas vārtu attiecības dēļ.

''Pagājušā nedēļa bija ļoti saspringta, bet tas tikai pieder pie lietas. Es parakstīju līgumu tikai uz vienu gadu tāpēc, ka vēlējos brīvību,'' intervijas beigās atzīst Hicfelds.

Izmantotie resursi:
www.reuters.com

  +1 [+] [-]

, 2007-12-20 21:56, pirms 17 gadiem
Hicfelds man tagad saistās tikai ar Bayern ... nezinu, kurš cits treneris varētu viņu aizstāt
Atceros Bayern pēdējos 5 gadus "Olympia stadium" , kad komanda izcīnīja vairākas trofejas ar Otmāru priekšgalā ...

     [+] [-]

, 2007-12-20 23:04, pirms 17 gadiem
Paliec... Mums būs švaki bez tevis!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-20 23:24, pirms 17 gadiem
Ja vēlētos brīvību, tad nestrādātu vispār. Bet tas, ka Bayern cita trenera vadībā ir grūti iedomājams, gan ir fakts. Magats arī drusku pamēģināja patrenēt šo klubu... Rezultāts visiem zināms..

  +1 [+] [-]

, 2007-12-20 23:26, pirms 17 gadiem
Vot
Magats aizgāja uz Wolfsburg - rezultāts zināms (par Wolfsburgu)

  +1 [+] [-]

, 2007-12-21 08:16, pirms 17 gadiem
Klubu līmenī Otmārs ir sasniedzis ļoti daudz (pieminēšanas vērts ir ČL titula iegūšana ar 2 dažādiem klubiem), tāpēc iespējams, viņam tagad ir vēlme kaut ko sasniegt arī izlašu līmenī... Kaut gan šaubos vai Šveice ir tā izlase, kas spējīga gūt nopietnus panākumus!!
Nikis Magats Wolfsburgā nekādus baigos sūdus nav savārījis - šis klubs ir Bundeslīgas viduvējība un tabulas vidū tas apmēram arī atrodas Bet pie Bayern stūres viņš gan nebija tas labākais variants!!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-21 12:03, pirms 17 gadiem
Magata trenera karjeras zeniits bija Shtutgartee, pirms tam vinsh bija katastrofa (Breemenee) un shobriid vinja vieniigaa funkcija ir atvieglot kaada autokoncerna kasi, izsviezhot milziigu naudu veejaa. Volfsburga ir bagaata, ljoti bagaata, bet tas futbols, na jaa

Par Hicfeldu man ir radies iespaids, ka vinja poziicijas pie sarkanvaigotaa Bayern menedzhera kunga ir diezgan sliktas, taapeec Otmaars gan var izveeleeties, vai veelas piedaavaat klubam savus pakalpojumus arii peec shiis sezonas, bet leemumu palikt vai nepalikt pienjems pavisam citi.

     [+] [-]

, 2007-12-21 12:51, pirms 17 gadiem
to Jay :

Wolfsburgai vajadzētu būt augstāk .... kuru katru mirkli viņi ar tādu spēli var nokrist līdz relegation zonai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-21 21:22, pirms 17 gadiem
Labāk Rijkardu Hicefields go to hose
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja