Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Pirmās līgas izspēle sāksies jūlija ievadā, tiks aizvadīti divi apļi

Rolands Eliņš

Pirmās līgas izspēle sāksies jūlija ievadā, tiks aizvadīti divi apļi
Foto: LFF

"Optibet" Nākotnes līgas sezonas pirmās spēles tiks aizvadītas 3./4. jūlijā. Neilgi pirms tam 1. jūlijā plānots sezonas prezentācijas pasākums, kas notiks tiešsaistē un būs vērojams interneta tiešraidē un Sportacentrs TV kanālā, informē LFF.

Pandēmijas dēļ pirmās līgas sacensības šajā pavasarī nesākās, kamēr iepriekšējā sezonā noslēdzās priekšlaicīgi. LFF tagad informē, ka pirmās līgas spēles sāksies jūlija sākumā, dalībnieku sarakstā ir desmit komandas, un tiks aizvadīta divu apļu izspēle. Tas nozīmē, ka katrai komandai būs pa 18 spēlēm.

Šodien veikta pirmās kārtas pāru izloze, par kuru gan LFF piezīmē, ka spēļu saraksts var mainīties. Pirmajā līgā atgriezusies Tukuma komanda, kas iepriekšējā sezonā izkrita no Virslīgas, bet līgā vairs nav Daugavpils "Lokomotiv", iepriekšējās sezonas uzvarētājas, kas tagad kā "Noah Jurmala" startē Virslīgā.

"Noah Jurmala" dalība Virslīgā gan nenorit bez problēmām, un drīzumā tiek gaidīts CAS lēmums par Virslīgas licences piešķiršanu. Jebkurā gadījumā LFF nākamajā sezonā plāno desmit Virslīgas komandas, attiecīgi pirmajā līgā izspēlējamo ceļazīmju skaits (viena vai divas) atkarīgs no tā, ar cik komandām tiks pabeigta Virslīgas sezona.

Pirmā kārta

Albatroz SC/FS Jelgava – FK Dinamo Rīga
Rēzekne – SK Super Nova
FK Tukums 2000/TSS – FK Auda
FK Smiltene/BJSS – Saldus SS/Leevon
Grobiņas SC – JDFS Alberts

Spēļu kalendārs tiks publicēts atsevišķi.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13303/optibet-...

  +1 [+] [-]

, 2021-06-19 00:56, pirms 3 gadiem
Labi, ka nenovilka sākumu līdz kādam septembrim. Vispār LV patīk spēles ieplānot uz ziemas pusi, lai var pa dubļiem un slapju sniegu pamīcīties.

     [+] [-]

, 2021-06-19 09:18, pirms 3 gadiem
FK Tukums un FK Auda ari vienīgie kas spētu pacelt virslīgu, pārējie ja nerodas mistiski investori netiks virslīga, jo vienkārši nevarēs nokārtot licenci.

Nezinu, ka bus virslīgai ar tām 10 komandām, viena jau trūkst, Noah apšaubāms un tagad ari Ventspils nogremdēta. Taka var trūkt 3, bet ir tikai 2 reāli kandidāti.