Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Manchester City'' atlaiž Hjūzu, viņa vietu ieņem Mančīni

''Manchester City'' atlaiž Hjūzu, viņa vietu ieņem Mančīni
Marks Hjūzs vairs nebūs ''Manchester City'' galvenais treneris
Foto: PA Wire

Šodien kļuvis zināms, ka Anglijas Premjerlīgas vienība ''Manchester City'' ir atlaidusi tās līdzšinējo galveno treneri Marku Hjūzu, kura vietu tagad ieņems Roberto Mančīni, ar kuru noslēgs 3,5 gadu līgums.

Jau iepriekš ziņojām, ka ''Manchester City'' plāno atlaist Marku Hjūzu. Tika ziņots, ka ''Manchester City'' piedāvājusi komandas galvenā trenera amatu Gūsam Hidinkam, kurš pašreiz ir Krievijas izlases galvenais treneris, taču viņš atteicies. Kā otrs reālākais kandidāts ticis minēts bijušais Milānas ''Inter'' galvenais treneris Roberto Mančīni.

Šodien kļuvis zināms, ka ''Manchester City'' tiešām atlaiž Hjūzu. Jāpiebilst, ka šodien Anglijas Premjerlīgas spēlē ''Manchester City'' rezultatīvā cīņā ar 4:3 pārspēja ''Sunderland''. Hjūza vietu ieņems tieši Mančīni, ar kuru noslēgts līgums uz 3,5 gadiem. Viens no komandas vadības pārstāvjiem Haldons Al Murabaks atzina, ka komanda nav izpildījusi to uzdevumu, ko komandas vadība bija gaidījusi: ''Pirms sezonas ar komandas galveno treneri bijām noteikuši tos uzdevumus, kuri viņam ar komandu ir jāizpilda. Pirms sezonas speciāli tam ieguldījām lielas investīcijas lielisku spēlētāju iegādē. Divas uzvaras pirmajās 11 Premjerlīgas spēlēs nebija tas, ko mēs bijām gaidījuši un ko vēlējāmies. Komandas vadība juta, ka šoreiz nav tā reize, kad situācija varētu uzlaboties. Mums šis ir ļoti grūts lēmums, jo strādājām kopā ar Hjūzu 15 mēnešus un mēs vēlētos pateikties viņam par ieguldīto darbu komandas labā un novēlam viņam visu to labāko turpmākajā trenera karjerā.''

Murabaks atzina, ka ir pārliecināts, ka Mančīni spēs dot vajadzīgo efektu ''Manchester City'': ''Roberto ir pieredzējis treneris, kurš izcīnījis daudz čempiontitulus. Ir absolūti skaidrs, ka Roberto tic tam, ka šī komanda var sasniegt visaugstākos mērķus un viņš vēlas tos sasniegt tieši ar mums.''

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

  +5 [+] [-]

, 2009-12-19 21:41, pirms 15 gadiem
forsi

  +1 [+] [-]

, 2009-12-19 21:54, pirms 15 gadiem
Ak nepacietīgie arābi. Ko gan viņi gaida, vēl sezona nav pusē un klubs joprojām konkurē par vietu ČL, necik tālu nav atpalikuši.
Nāks tagad Mančīni ar jaunu taktiku, jaunām darba metodēm, iespējams vēlmi pēc jauniem spēlētājiem. Atkal paies laiks, kamēr visi pieradīs pie pārmaiņām. Un ko viņi darīs, ja Mančīni nesasniegs uz sezonas beigām izvirzītos mērķus? Tādas treneru maiņas tikai jauc gaisu un stabilitāti komandā.

  +8 [+] [-]

, 2009-12-19 21:56, pirms 15 gadiem
Starkovu varēja paņemt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-19 22:05, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Ak nepacietīgie arābi. Ko gan viņi gaida, vēl sezona nav pusē un klubs joprojām konkurē par vietu ČL, necik tālu nav atpalikuši.
Nāks tagad Mančīni ar jaunu taktiku, jaunām darba metodēm, iespējams vēlmi pēc jauniem spēlētājiem. Atkal paies laiks, kamēr visi pieradīs pie pārmaiņām. Un ko viņi darīs, ja Mančīni nesasniegs uz sezonas beigām izvirzītos mērķus? Tādas treneru maiņas tikai jauc gaisu un stabilitāti komandā.
Piekritu vienozimigi tev .... tas pa tiesam nenak par labu ne klubam ne trenerim !

     [+] [-]

, 2009-12-19 22:12, pirms 15 gadiem
Zidane The Best rakstīja: dalabi. 10 spēlēs 8 neizšķirti un 2 uzvaras, tas arii kko izsaka.
Jā, tā neizšķirtu sērija, arī spēlēs, kuras teorētiski būtu jāņem, dikti iegrieza Hjūzam un komandai, bet trenera maiņa pati par sevi jau vēl neko negarantē. Mančīni būs pieblīvēts gadumijas spēļu kalendārs, un par laimi viņam, visu decembri un janvāri nav jāspēlē pret spēcīgiem pretiniekiem (iznemot Carling Cup pret MU).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-19 22:32, pirms 15 gadiem
Nu tas bija gaidāms... Ar tik labiem spēlētājiem vajadzēja būt augstāk.

  +4 [+] [-]

, 2009-12-19 22:33, pirms 15 gadiem
Maikl25 rakstīja: kad stulbais sportacentrs uzrakstis ,ka Barcelona panema superkausu,vienk abrinojami
ja jau esi par to informēts,tad kam tev vēl rakstu taisīt? vai varbūt pats uzraksti!

  -1 [+] [-]

, 2009-12-19 22:43, pirms 15 gadiem
janvāra transfēros iepirksies un spēlēs labāk.vajag laiku lai saspēlētos.

     [+] [-]

, 2009-12-20 02:14, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Jā, tā neizšķirtu sērija, arī spēlēs, kuras teorētiski būtu jāņem, dikti iegrieza Hjūzam un komandai, bet trenera maiņa pati par sevi jau vēl neko negarantē. Mančīni būs pieblīvēts gadumijas spēļu kalendārs, un par laimi viņam, visu decembri un janvāri nav jāspēlē pret spēcīgiem pretiniekiem (iznemot Carling Cup pret MU).
Pagaajuso sezonu neizskirti iegrieza Puulei izciiniit EPL cempiona titulu, sogad neizskirti var iegriezt City tikt cetriniekaa. Katraa zinjaa piekriitu Tev par to, ka treneru mainja var naakt par sliktu komandas taalaakai attistiibai, t.i jaunas taktikas, speeleetaaji utt. Katraa zinjaa redzeesim kaa City buus ar Manciinii. Gribu redzeet ko araabi dariis ja City ar Roberto nepasniegs to, ko no vinjiem gaida.

     [+] [-]

, 2009-12-20 02:53, pirms 15 gadiem
To jau vareeja pateikt peec macha kad Hughes apgajaa apkart stadionam un aplaudeeja faniem