Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Beļģijai apstiprināts treneris

Beļģijai apstiprināts treneris
Renē Vandereikens
Foto: AFP

Par Beļģijas futbola valstsvienības galveno treneri līdz 2010. gada Pasaules kausa izcīņas beigām apstiprināts patlaban Beļģiju trenējošais Renē Vandereikens.

54 gadus vecais Vandereikens parakstījis jaunu vienošanos ar Beļģijas futbola federāciju uz diviem ar pusi gadiem par spīti tam, ka beļģi nepārāk veiksmīgi spēlēja 2008. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā un nekvalificējās finālturnīram, kas šovasar notiks Šveicē un Austrijā.

Vandereikens pārņēma komandu no iepriekšējā vadītāja Aimē Anteunisa, kad tā nespēja kvalificēties 2004. gada Eiropas čempionāta un 2006. gada pasaules kausa izcīņas finālturnīriem. Vandereikena kontrakts bija derīgs līdz šīgada 1. jūlijam, taču Beļģijas futbola federācija nesteidzās meklēt viņam aizvietotāju.

Arī uz 2010. gada pasaules kausa izcīņai nebūs vieglic kvalificēties, jo ar beļģiem vienā grupā salozētas spēcīgās Spānijas un Turcijas vienības, kā arī Bosnija-Hercegovina, Armēnija un mūsu kaimiņvalsts Igaunija. Beļģijai patlaban tuvākais uzdevums esot godam nostartēt šīgada olimpiskajās spēlēs, kas norisināsies Pekinā.

Izmantotie resursi:
www.uefa.com

     [+] [-]

, 2008-01-19 07:35, pirms 17 gadiem
loti labs spcialists,, vel gadi 2 un Belgija bus tāda komanda,, šis ir treneris kuram vajag dot tikai laiku