Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Aimars varētu atgriezties dzimtenē

Aimars varētu atgriezties dzimtenē
Pablo Aimars
Foto: AP

Argentīnas izlases pussargs Pablo Aimars, kurš patreiz pārstāv Spānijas futbola kluba ''Real Zaragoza'', sezonas beigās varētu atgriezties Argentīnā, kur nopietnu interesi par 28 gadus veco spēlētāju izrāda vietējais futbola klubs ''River Plate''.

Aimars pievienojās ''Real Zaragoza'' 2006. gada vasarā, kad par 7,5 miljoniem sterliņu mārciņām pārnāca no citas Spānijas komandas ''Valencia'', kurā viņš spēlēja laika posmā no 2001. līdz 2006. gadam.

Šajā sezonā ''Zaragoza'' komandas rindās viņš ir piedalījies tikai 14 spēlēs. Tiek runāts, ka viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc argentīnietis bieži netiek pie spēlēšanas, bija Aimara strīds ar komandas biedru Andresu D'Alesandro.

Vienu brīdi klīda runas, ka Aimars varētu pievienoties Anglijas Premjerlīgas klubam ''Liverpool'', kuru vada bijušais ''Valencia'' galvenais treneris Rafaels Benitezs, ar kuru Aimaram palikušas ļoti labas attiecības pēc trijām kopā pavadītām sezonām ''Valencia'' komandā.
Taču šīs runas tā arī palikušas nepabeigtas un iespēja nerealizēta.

Lielu interesi par Argentīnas izlases spēlētāju izrāda Argentīnas klubs ''River Plate'', kurā Aimars savulaik uzsāka savas profesionālā futbolista gaitas. ''River Plate'' sastāvā viņš sāka spēlēt 1996. gadā un pavadīja tajā piecas sezonas.
Arī kluba prezidents Hosē Maria Agilars izteicies, ka labprāt vēlētos, lai Aimars atgrieztos Argentīnā un viņa vadītajā komandā.

''Aimars mūs pameta, kad 2001. gadā nolēma pievienoties ''Valencia''. Tagad ir pienācis laiks, lai viņš atgrieztos'', sacīja Agilars.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-03-18 19:41, pirms 17 gadiem
Uz mājām?Žēl ka eiropa zaudēs kārtējo argentīnas zvaigzni!
Katrā ziņā argentīniešiem Anglijā nav ko meklēt.Praktiski visas karjeras tiek sabojātas,ar retiem izņēmumiem.Pārāk atšķirīgs spēles stils.
Bet vienalga vēlu veiksmi turpmākajā karjerā

  +2 [+] [-]

, 2008-03-18 20:08, pirms 17 gadiem
visi argentīnieši pamet eiropu un dodās spēlēt uz argentīnu kaapeec taa ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-18 21:05, pirms 17 gadiem
Ceru, ka gan Aimars, gan Rikelme vēl atgriezīsies Eiropā...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-18 21:11, pirms 17 gadiem
Bija domāts.ka būs kārtējais Maradona.Viņa talants tika novērtēts vēl augstāk kā vēlāk šī brīža zvaigznei Messi.Viens no neveiksmes cēloņiem,noteikti,ir ARG izgāšanās WC 2002,kurš tika prognozēts kā Aimara turnīrs.Otrs iemesls ir paša spēles stils,kurš ir tehnikas un driblinga pārpilns,bet bez ātruma.Aimars tiek saukts par ļoti neefektīvu spēlētāju.