Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Lippi neizslēdz iespēju vadīt angļu klubu

Lippi neizslēdz iespēju vadīt angļu klubu
Marčello Lippi
Foto: Digitale

59 gadus vecais bijušais Itālijas futbola izlases galvenais treneris Marčello Lippi, atklājis, ka neizslēdz iespēju kādu dienu izmēģināt savus spēkus, vadot kādu no Anglijas Premjerlīgas klubiem.

Lippi ir bez darba kopš 2006. gada Pasaules čempionāta, kas norisinājās Vācijā. Vadot Itālijas valstsvienību, viņš triumfēja šajā turnīrā, kad finālā pēcspēles 11 metru soda sitienu sērijā tika pārspēti Francijas izlases futbolisti.

Bijušais Itālijas futbola kluba ''Juventus'' treneris tic, ka kādu dienu viņš atkal vadīs kādu komandu un atzīst, ka būtu ļoti ieinteresēts strādāt Anglijas Premjerlīgā.

''Strādāt Premjerlīgā būtu ļoti interesanti, kā arī tas būtu milzīgs izaicinājums man. Taču es nevaru vienkārši ierasties kādā klubā un sākt klauvēt pie tā durvīm'', ziņām ''Sky Sports News''atzina Lippi.
''Ja kāds klubs man izteiks konkrētu piedāvājumu, tad arī runāsim'', piebilda itāļu speciālists.

''Es joprojām savu nākotni redzu, atrodoties futbola laukumā. Un tas noteikti būs vēl pāris gadu garumā. Ceru, ka jau tuvākajā laikā man tiks dota iespēja, kura mani ļoti ieinteresētu un es atkal varētu ķerties pie darba'', sacīja Lippi.

Karjeras laikā Lippi ir vadījis tādus klubus kā ''Atalanta'', ''Napoli'', ''Juventus'', ''Inter'' u.c. Laika posmā no 2004. līdz 2006. gadam viņš bijis Itālijas izlases galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
worldsoccer.com

     [+] [-]

, 2008-03-17 22:33, pirms 17 gadiem
Manuprat tie klubi kuriem patiesam vajadzigs labs treneris ir Chealse,Newcastle,Fulham,varbut Liverpool lai komanda skatu uzreiz spelet uz 1 vietu a nevis sezonas puse ,bet manuprat labakajs variants ir Chealsea tur jau ir jauni perspektivi puisi kuriem vajadzetu tadu treneri ka Lippi jo vins tur varetu izveidot zvaigznu komandu vismaz ar Italiju vinam viss sanaca
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-18 10:03, pirms 17 gadiem
Toreiz, kad Inter uzvarēja Skonto ar 7:1 divu spēļu summā, Lippi novēlēja Skonto izcīnīt Latvijas čempionu titulu

     [+] [-]

, 2008-03-18 12:21, pirms 17 gadiem
Collina rakstīja: Toreiz, kad Inter uzvarēja Skonto ar 7:1 divu spēļu summā, Lippi novēlēja Skonto izcīnīt Latvijas čempionu titulu

Lippi drošvien pirmo reizi tad bija Latvijā..

  +1 [+] [-]

, 2008-03-18 12:58, pirms 17 gadiem
"labakajs variants ir Chealsea tur jau ir jauni perspektivi puisi kuriem vajadzetu tadu treneri ka Lippi "

Chelsea komandā ir izcili futbolisti! Zvaigznes! Personības! Jaunie-perspektīvie meklējami Lisabonas Sporting un tamlīdzīgās vietās. Chelsea komandā ir gatavs materiāls, kurš jāprot pareizi vadīt, ne tik daudz mācīt spēlēt.
I mean - Lippi nevar izveidot Chelsea par zvaigžņu komandu, jo tā jau tagad ir zvaigžņu komanda.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-18 13:04, pirms 17 gadiem
Lippi nonāca Interā tikai 1999 gadā,tā kā Rīgā viņš nebija.Ja nekļūdos,tad Inter tobrīd vadīja Simoni.

  +2 [+] [-]

, 2008-03-18 14:22, pirms 17 gadiem
Girts,

jaa, Tev varetu but taisniba